Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalt/házas minden pasi már az én koromban is?
Tényleg ilyen gyakori, hogy 21-25 évesen mindenki majdnem kapcsolatban él, vagy házas?
Alig van szingli pasi!
Oké, most írhatjátok, hogy ti is azok vagytok, meg sok olyat ismertek, de én szinte minden 20+ férfi oldalán nőt látok a facen, vagy a való életben is minden pasi ismerősömnek párja/felesége van.
Akkor meg ki marad nekem?
(Próbáltam a netes társkeresést, eddig döcögősen megy)
21/lány
Én két dolgot tippelnék.
Az egyik az, mikor az agyad valamire rááll, csak azt látja.
Pl. nemrég a Teslákra kattantam rá, és a szemem kiszúrta az utakon a Teslákat, szabályosan már úgy éreztem, mintha tele lennének velük az utak. Azóta elmúlt és nem is nagyon látok, de ez inkább csak az, hogy ilyenkor az ember nem figyel fel rájuk annyira. Te most így lehetsz a párokkal.
A másik meg hogy párok jobban kimozdulnak sétálni, cukrászdába meg ilyen helyekre mint szinglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!