Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyrészének az a célja hogy megtalálja azt a fiút akivel komoly kapcsolata, később házassága meg gyereke lehet?
Gyerek nagy vágyam és egy komoly kapcsolat akár házasság. Gyerek nélkül mit ér a jövő?
29F
Gyereket rémálmaimban sem akarok látni a házamban, a házasság meg semleges (imádnék feleség lenni, de nem török össze, ha egyébként azt látom a társamon, hogy hűséges és ragaszkodó).
De egyébként igen, amióta az eszemet tudom, azóta komoly kapcsolat élvezett prioritást. Nem volt olyan időszak az életemben, mikor arra volt szükségem, hogy kötöttségek nélkül szórakozzak valakivel, nem igényeltem ilyen életvitelre időt szakítani soha. Nekem is volt pár egyéjszakásom, amit a véletlen szimpátia hozott és nem csalódtam, de alapvetően akkor is úgy álltam hozzá, hogy ha több lesz belőle, én biztosan nem fogok ellenkezni. Eleve nem feküdtem volna le az illetővel, ha ne lettem volna benne vele másban is, mint egy kósza dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!