Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az együtt hízòs kapcsolatokròl? Nektek bejön? Esetleg ilyenben voltatok, vagytok?
Szerintem az egyik legjobb elképzelhető dolog
Akiket nem érdekel ez a fétis, meg nem értem miért jönnek veszekedni. Nem tudják megváltoztatni a véleményünket. Persze egészség stb, de nem kell idiótának nézni minket...
Hogyhogy miért jönnek (jövünk) "veszekedni"? Az volt a kérdés, hogy ki mit gondol erről...
Szerintem ez tök normális egy komoly párkapcsolatban. Barátommal 5 éve vagyunk együtt. Én 15 kilóval ő 28 kilóval több, mint mikor megismerkedtünk. Nem örülök a plusz kilóknak, de sokszor nem szokott eszembe jutni, mert barátom így is imád. Én meg cukinak látom hogy olyan kis mackós. A szerelem hízlal, azt szokták mondani. Meg nem is vagyunk már tinik.
Nem is tudok hirtelen olyan sokéves párt mondani az ismerősök közül akik nem híztak valamennyit. Van egy pár akik tartották a súlyuk, de mióta meglett a babájuk rajtuk is van 10-10 kg fölös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!