Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi váltotta ezt ki felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi váltotta ezt ki felé?

Figyelt kérdés
Egy környékén dolgozunk, hebe hóba ősze futunk a parkolónal. Két verzió a reakciója mikor látó térbe kerülök. Vagy teljesen semmibe vesz-átnéz rajtam, vagy mint ma ideges és el is fordul, hogy meg Véletlen köszönni se keljen. Eddig se köszöntünk egymásnak éppen ezért ahogy viselkedik de csak velem. Nem banthattam se meg, se incidens se volt, hogy azt mondjam az itt a probléma. Mire lehet ebből következtetni? Kicsit roszul esik őszintén szólva mert tényleg nem találkoztam még ilyennel. Nem vagyok se csúnya se elhízott mielőtt még ezzel jönnének páran. Csak ötöt se adtam, hogy így viszonyul jön hozzám, nekem pedig nagyon bejon kivételesen. KB 37-40 lehet de sose láttam még nővel egyébként.
2022. ápr. 4. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Semmire nem lehet ebből következtetni, és semmit nem váltottál ki. Nyilván mással is így viselkedik, nem csak neked szól, hogy nem köszön idegeneknek.

Az, hogy neked tetszik, abból nem következik, hogy egy néha látott ember veled bármilyen kapcsolatba kellene, hogy kerüljön. Ha tetszenél neki már köszönt volna, vagy beszélgetést kezdeményez, ezek szerint őt egyáltalán nem érdekled. Az, hogy sosem láttad nővel az egy dolog, lehet, hogy feleség és 2 gyerek várja otthon.

2022. ápr. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!