Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van szükség a nemeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szükség a nemeknek egymásra a szexen kívül?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Minden válasz vacak, ami nem téged igazol. Nem érdemes vitatkozni a hozzád hasonlókkal. Ha neked nincs szükséged másra, akkor nem kell együtt élni senkivel, meg van oldva a probléma.
2022. ápr. 1. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Amugy ha mar itt tartunk, ahigy korabban irtam a ferfinak nincs szuksege szexen kivul a nore. Forditva viszont a ferfi elengedhetetlen a tuleleshez a no szamara...
2022. ápr. 1. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12es. Akkor miért nyígtok hogy nem kaptok nőt? Szexért tudsz fizetni bármikor.
2022. ápr. 1. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:

12-es te hol élsz? Mert az biztos hogy nem Magyarországon, ahol rengeteg az aluliskolázott, alulfizetett férfi, akik nemhogy nem adnak hozzá semmit egy nő életéhez hanem csak elvesznek (here módjára eltartatják magukat a nőjüknél lakva, és még cselédnek is akarják nézni.)

De nem is nyugaton, ahol egy bolti eladólánynak sincs szüksége a Nagy Eltartó sorimelós pasira. Komolyan bohócok vagytok mind, incifincik 🤦

2022. ápr. 1. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 Egy büszke mgtow incel(maga sem tudja pontosan mi) férfi aztán megmondja a tutit. Baromi releváns egy ilyen ember véleménye, mikor elméletben dumál, mert gyakorlata az nulla.
2022. ápr. 1. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
13,14,15 Viccesek vagytok, EN nem is nyigok. Nem is vagyok incel, de ja talan mgtow. En nem elmeletben dumalok. Volt mar eleg nom, es ja ha kell elmegyek a kupiba es lepippantanak, vagy tolok egy 1ejszakast, ha osszejon, de amugy meg nem erdekel. Volt mar tobb hosszu kapcsolatom nokkel, de mindig ugyanaz a vege egy rakas szarra valik a kapcsolat es valaki kilep. AKkor meg minek?
2022. ápr. 2. 01:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem például a mennyország volt hogy osztálytalálkozón beszélgettem egy osztálytársnőmmel, pasi haverokkal egyszerűen teljesen más, ilyesmit nem lehet, a lánnyal elképesztő kémia volt, a mosolya, a hangja, az ölelése, úgy érzem azóta hogy mindenem odaadnám érte, pedig még csak nem is gondolkoztam el rajta hogy mi lenne ha lefeküdnék vele.
2022. ápr. 3. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!