Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelentős külömbségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelentős külömbségek vannak a mostani, és az ezelőtti kapcsolatod között?

Figyelt kérdés
Jó és rossz egyaránt. Miből váltottál mire?
2022. márc. 31. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Rengeteg külöNbség van, szerencsére csak jó. Előzőleg alárendeltem magam a kapcsolatban, mindig azon voltam, hogy a páromnak jó legyen, neki meglegyen mindene, kvázi kiszolgáltam, visszafelé pedig szinte semmi nem jött. Nem voltak közösek a célok, nem volt közös a jövőkép, de még így is sokáig húztam a szakítást, mert mindent meg akartam tenni azért, hogy működjön.

Az új kapcsolatomban egyenrangú felek vagyunk, minden szempontból. Neki alap, hogy közösen végezzük a házimunkát, elfogadja, hogy én is lehetek fáradt, elfogadja, hogy nem akarok minden héten bulizni, sőt van, hogy kettesben, otthon a legjobb. Nem számoltat el az időmmel, megvan a kellő szabadsága mindkettőnknek, és így nagyon jól megvagyunk, már össze is költöztünk. Minden szempontból csak nyertem vele szerencsére :)

2022. márc. 31. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Na ebben szakavatott vagyok, mert a mostani és az előző kapcsolatom ég és föld.

Az előző kapcsolatom kicsit mérgező volt. Vagyis nem a kapcsolat hanem maga az exem volt az. Tipikusan az a csaj, akinek annyira nincs élete hogy csak akkor érzi magát jòl, ha valakire rátelepszik. Szó szerint a konyhába nem mehettem ki nélküle néha.

Nekem mindig sok barátom volt. Próbált mindtől eltávolítani, hogy csakis vele foglalkozzak. (Ezt viszonozta is, de neki nem volt egy barátja sem szóval nem esett nehezére mert a kutya sem volt kíváncsi rá) A családomtòl szintén próbált eltávolítani.

A barátnőm ezzel szemben sokkal ésszerűbb. Nemcsak szereti ha a barátaimmal vagyok, de a legtöbbel jóban is van. A családommal szintén. Ő szintén progrozik nélkülem a barátnőivel néha ami szerintem így egészséges

Az exem a négy fal között élte az életét. Neki az elég kaland volt, ha közösen elmentünk a boltba. Mindenhova rángatni kellett. Visszagondolva szánalmas volt.

A barátnőmmel mindig igyekszünk programokra járni. Nemcsak bulizni, hanem kisebb programokat is betervezni. Mozi, vacsi vagy néha csak kocsikázunk és zenét hallgatva beszélgetünk.

Az előző kapcsolatban a viták inkább hasonlítottak vérre menő harcra, mint szerelmi cívódásra. Jó ebben talán én voltam a hibásabb, mert jobban elengedtem vita alatt magam a kelleténél, és nem adtam meg a tiszteletet. De az exem az a tipus volt aki csinált valami sz*rt aztán őszinteség helyett hazugsággal, meg manipulálással próbálta rendezni. Szóval nem is igazán érdemelte meg a tiszteletet

A barátnőmmel ez valahogy teljesen más. Ha nem is értünk egyet valamiben nem az a célunk, hogy egymást legyőzve manipulálva bizonyítsuk a saját igazunkat, hanem hogy közösen oldjuk meg és lépjünk túl a dolgon.

Szexben megint a mostani kapcsolatom a jobb. Az exem annyit tudott hogy feküdt szétett lábakkal mint egy tengeri csillag. Könyörögni kellett neki, hogy néha legyen felül, mert lusta volt mozogni. A barátnőm ezzel szemben mozgékony, és mindig egy rugóra jár az agyunk, hogy mit hogy csináljunk.

A barátnőmbe szerelmes vagyok. Az exemmel azt hiszem csak azért tartott a kapcsolatunk olyan hosszú ideig, mert ő akarta. Én meg tipikusan az a pasi voltam aki "elvolt a langyos sz*rban...."

2022. márc. 31. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal tudatosabban választottam a mostani partneremet, nem csak a lila ködre támaszkodtam (az is van persze), jobban figyelek a magam igényeire, nem nyomom el őket, nem helyezkedek áldozatszerepbe. Nyíltan kommunikálunk, meg tudom fogalmazni egyszerűen, mivel nem értek egyet, nem duzzogok, elfogadom a kritikát. A volt férjemben nem bíztam, folyton ellenőrizgettem - kiderült nem alaptalanul. De ez egy folyamat volt, az elhidegülés, amiben én is hibás voltam. Vártam, hogy kitalalja, mit gondolok. Illetve tudom, milyen kompromisszumot nem kötök meg pl.: ne ebédeljen együtt az exszel.
2022. márc. 31. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Szetetetmywlvben főleg kulonboznek

Exem érintésfóbiás, a mostani meg szinte túlzottan ölelkezòs bújós.

Exem negyedévente ha mondta hogy szeret, a mostani napi 50 szer is elmondja ha kell

Exem nem volt velem kommunikatív(csak masokkal), a mostani barátomnak eszébe sem jut olyan, hogy hozzám ne szólna, természetesen jön neki az, hogy beszelgetünk

Exem el se tudja képzelni, hogy az elotte levő pasijaim engem valoban igazán szerettek, a mostani barátom meg totálisan szerelmes belém és képben van azzal, mit lehet bennem szeretni

Exem azt hiszi engem ugy kell elcsábítani hogy vagánykodnak a kocsikkal, a mostani meg teljes biztonságos felelosségteljes vezetést nyújt es nincs vagánykodási kényszeressége sem hogy azzal kéne bevágódnia, sőt sérelmezi is azt, ha valakinek a kocsija tetszik benne, és nem ő maga.

Exem állandoan dugdosta elòlem a telfonjat a mostani kérés nelkul elso nap adott pin kódot is de ha akarom egésznapra is rámhagyná a teloját

Exem online face meg insta függő volt, a netem csajozott, meg lesett engem meg utánam nyomozott, a mostani mégcsak közösségin sincs fent

Exem nem tart szemelyes kapcsolatokat fent haverokkal mindog kettesben kellett vele lenni legtobbszor, a mostani barátom meg mar vagy 50-100 haverjának ismerősének bemutatott személyesen és valodi személyes közösségekben él, nem online

Exem ha kerdeztem néha nem tudott válaszolni reagálni csak bámult tátott szájjal es agyalt mit mondjon, egy viccemen csak röhögni tudott, a mostani kapásbol reagál válaszol, rákontráz bármire, egy viccet a végletekig is lehet vele fokozni

Exem "nyugdíjas" jellegű kirándulásokra sétákra kajálni hordott, a mostani elvisz bulizni, őrültködni, rallyzni, adrenalindoppingolni is.

Exemmel lapos unott kopott volt minden első naptól a mostani barátommal a kapcsolat meg pörgős izgalmas tempos dinamikus szenvedélyes

Exem sunyin társkeresőzött mögöttem, a mostani szinte betegesen hűséges és ragaszkodó

Exem valahogy az emberekben haszonleső volt, okoskodó, kisebbségi komplexusos, a mostani barátom oda vissza kölcsönösen "üzletelget" másokkal, rendkívül nyitott barátkozós szocializált nem érzi annak szükségét, hogy ő legyen a jani, sehova nem akar kenyszeresen bevágodni vagy megfelelni, lazán humorosan önmagát adja gátlasok görcsök nelkül.

Exem szerintem nem is szeretet t engem, sőt el se tudja képzelni hogy más pasi szerelmesen rajonghat értem és csillagokat hoz le és utolsó vérig is küzdene értem, a mostani barátom is viszont(ahogy az exem előtti is)márpedig csillagokat lehoz, es ha kell utolsó vérig is küzd értem.

2022. márc. 31. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
*szeretetnyelvben főleg különböznek
2022. márc. 31. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!