Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz szerintetek ekkora különbség?
Van egy lány akivel kavargok még csak, szexkapcsolatnak indult de úgy érzem egyre több lesz belőle. Nagyon jól kijövünk egymással, de még senki nem tud rólunk.
A lány 23 éves 178 centi, és 56 kg.
- Nekem nagyon bejön, vékony de formás
Én 25 éves vagyok 197 centi és 136 kg, hozzá képest nagyon nagydarab.
Nagy combok, nagy és széles hát, nagy karok, széles vállak, és egy kis pocak is van, küzdősportolok több éve heti 5 edzéssel rendszeresen.
- Bejövök neki nagyon, nem egyszer mondta már, és ő hozta fel hogy többet is szeretni mint csak összejárogatni.
Viszont olyan furcsán nézünk ki egymás mellett, olyan vékonyka hozzám képest, nem tudom mit szólnának...
Barátaim ismerik de nem tudják hogy én összejárogatok vele, mindenki vékonynak de formásnak tartja őt. Sétáltunk barátokkal a főutcán pont arra jött ő is tőlünk egy 20-30 méterre lehetett, amint észrevették mondták hogy milyen jól néz ki, és hogy milyen vicces lenne ha én összejönnék vele…
Már most itt így kezdődik, hogy vicces lenne szerintük, akkor mi lesz később ha megtudnák hogy összejöttünk? Elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!