Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel ismerkedem, óriási anyagi helyzeti különbségben áll tőlem. Én vagyok a szegényebb, ő a tehetősebb fél. Lehet, hogy összejövünk, és érdekel, ekkora szakadékot hogy szokás kezelni egy normális kapcsolatban?
Nem tudom, mennyit keres, mennyi vagyona van felhalmozva, azért ebben az ismerkedési szakaszban ez még nem merült fel. Így pontos különbségekről nem tudok beszámolni, de garantáltan megvan a különbség. Ugyanis tele van utazós képekkel. Kértem is, meséljen erről bővebben.
Na most én nem tudok magamnak megengedni drága utazásokat. Évente jó, ha kétszer elutazok. Abból egyszer mondjuk a Balatonra 5-7 napra, egyszer meg máshová, nem nyáron, de ugyanúgy belföldi utazás. Külföldi utat olyan 2-3 évente ha megengedhetek magamnak, akkor is autóval. Mondjuk városnézés Ausztriában, Németországban, esetleg tengerpart Horvátországban vagy Olaszországban. Mindig maximum 1 hét, inkább kevesebb.
Akivel ismerkedek, annak elég bevett, és sokkal költségesebb utazási szokása van. Minden évben 1× elutazik tengerpartra, két hétre, vagy többre. Görög szigetre, Maldív szigetre, Horvát szigetre. Ezen kívül minden évben 1× (általában a születésnapján) elutazik 4 csillagos magyar wellnesshotelbe pár éjszakára. 3. utazása minden évben 1 hét városnézés. Már mindenhol volt, ahová én mennék: Párizs, London, Róma, Amszterdam. Most már szeretné USA városait felfedezni a jövőben. Aztán ezen kívül is utazik, mindig van plusz 4. utazása minden évben. Pl. Erdélybe felfedezni, vagy volt egy városban, ahol évi egyszer pink virágba borul az óváros. Tervez afrikai Szafarira menni...
Szóval, hiába nem tudom a mennyi a fizetése, mennyi a felhalmozott vagyona, azt akkor is tudom, hogy nálam számottevően nagyobb. Persze hitelből is lehet utazni, ismerek olyat. De neki nincsenek hitelei.
És maga a kérdés eléggé adódik. Ha összejönnénk, hogy lehetne intelligens, igazságos módon ezeket a különbségeket kezelni?
Nem mondom, férfi vagyok-e vagy nő, mert szeretném, ha nemtől függetlenül ugyanaz a megoldás születne.
Unatkozó TROLLKÉRDÉS!
Látszik hogy már iskola vége van, megjelenik majd egyre több ilyen kérdés.
Ennyire unatkozol?
Most mindjárt írhatod, vagy majd másik felhasználóról, hogy ez nem kamu, meg én igazából kérdeztem....ja,persze!
menjél azt segítsél otthon valamit anyunak, azzal is többre mész.
Nem értem, miért lenne kamu. Van ismerősöm, aki épp egy perui zarándok utat tervez, de egyébként is sokat szokott utazgatni, meg is teheti.
Kérdező: attól függ, miben egyeztek meg. Ha komollyá válik a kapcsolat, és neki nem gond, hogy a te részedet is fizeti, akkor mész vele. Ha gond, vagy nem akar a kapcsolat korai fázisában ilyeneket finanszírozni neked, akkor vagy elmegy egyedül/szokásos társaságával, veled meg belföldre pár alkalommal, vagy elválnak útjaitok.
Ezt egy unatkozó,álmodozó tinilány írta ki, lehet látni a fogalmazásán, meg a gondolkodásán.
TROLLKÉRDÉS!
Abból is a rosszabb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!