Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy gondolom, hogy a természettudományok iránt érdeklődő, és azokat tanuló nők nagyobb valószínűséggel erkölcsösebbek, mint azok, akik az ő ellentéteik. Egyetértesz velem?
Hogy mire alapozom ezt?
Nézd meg azokat a nőket, akiket könnyű belevinni egyéjszakás kapcsolatokba. Szerintem nem igazán tájékozottak a világról. De ha nem hiszel nekem, teszteld le. Egy átmulatott éjszaka után, miután hulla részegen túl vagytok egy 5-6-fős orgián, kérdezd meg, mit gondol például a fekete lyukakról nem valószínű, hogy válaszolni tud rá.
Ellenben azok a csajok, akik mondjuk az általános relativitás elméleten gondolodnak, nem valószínű, hogy orgiakban vennének részt. Azért, mert nekik másbabb a mentalitásuk, ebből fakadóan a lerészegedés nem valószínű, hogy vonzza őket.
De mondjuk a bölcsész lányok nyáron rendesen mennek bulizni szexi ruciban.
"Kérdezd meg, egy 5-6 fős orgia után"😂Ezek szerint te se vagy természettudományos érdeklődésű, ha részt veszel ilyenen. Nekem még nem volt alkalmam megkérdezni egyet se, mi el nem voltam orgián.
(Amúgy humán diplomás nő vagyok, nem foglalkozom természettudománnyal. Ezek szerint valamit nagyon elcsesztem🤔)
Röviden: baromság.
Viszonylag kevesen érdeklődnek a megnevezett témakörök iránt, férfiak és nők között is. Így bármilyen szituációban sokkal ritkábban fogsz velük összefutni.
Ennyi erővel levezethetnéd ezt azon is, hogy kevesebb ilyen lányt találsz a fogorvosi rendelőben, ennél fogva következik, hogy ők ritkábban járnak fogorvoshoz :D
Haver, ezt nagyon benézted 😂😂 szerinted akkor a TTK-s kari bulikon, meg gólyatáborban, meg ilyen programokon az élesztőről, meg a fotoszintézisről folyik egy nyílt vita, amég a bölcsészek alkoholmérgezést kapnak, meg mindenféle nemi betegséget? 😂😂😂
Másik meg, hogy nem diploma, vagy tanulmányfüggő , hogy ki milyen értelmes, valamint a szexuális szokásokkal sincs semmilyen összefüggés. Ha tanultál volna bármennyi kutatásmódszertant, tudnád, hogy ilyet még csak kísérlettel sem tudnál befolyásolni (mi lenne a független változód, amit te manipulálsz a kísérletben), max felmérést végezhetnél, de ott is max korrelációt kapnál (ha egyáltalán bármit, de mondom, hogy biztos nincs szignifikáns különbség humán és reál tanulmányokat folytató nők szexuális szokásai között), és mint tudjuk, a korreláció nem alkalmas ok-okozati összefüggések feltárására.
Több sebből vérzik az elméleted, ezzel ne égesd magad.
Nekem úgy tűnik, hogy aki inkább tudományos gondolkodású, és bonyolult egyenleteket old meg, illetve olyan témákon gondolkodik, mind a növények fotoszintézise, az komolyabb ember. Ebből fakadóan konzervatívabb.
Meglehet, hogy tévedek, de az nem baj. Nem az elméletemet szeretném elfogadtatni, hanem az igazsághoz szeretnék minél közelebb kerülni.
"illetve olyan témákon gondolkodik, mind a növények fotoszintézise, az komolyabb ember"
De ez nem így van. Értem, hogy sok ember azért akar ennyire dobozolni, mert könnyebb lenne a világ, ha ezek között lennének összefüggések, de nincsenek.
Nem értem, hogy miért hihetetlen az, hogy valaki mindkettőre képes legyen: komolyan fotoszintézisen elmélkedni, este meg jól berúgni és orgiákba menni. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem egysíkú karakterek vagyunk, mint a filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!