Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amióta bunkón viselkedek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta bunkón viselkedek vele azóta oda van értem e normális a nőknél?

Figyelt kérdés
Stílust váltottam vele szembe nincs jó pofizás azóta úgy rám van kattanva le sem tudom vakarni most tényleg ez kell a nőknek?
2022. márc. 29. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Még tedd fel nyolcvanszor ezt a kérdést...

Ha annyira rád lenne kattanva, már rég az ágyadban hemperegnétek, nem itt a gyakorin nyavalyognál, úgyhogy szerintem próbálj kicsit megférfiasodni, mert ez senkinek nem jön be.

2022. márc. 29. 22:38
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Ezt rosszul értelmezed. A nők sajnos hajlandóak arra, hogy ha valaki bunkón viselkedik velük, de nem taszítja el magától, akkor kíváncsi, hogy ezt miért teszi, illetve esetedben miért változott meg a viselkedésed, de ez nem egyenlő azzal, hogy vonzó vagy nála férfiként.
2022. márc. 29. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
1%
Telleg ez kell nekik. No more Mr. Nice Guy
2022. márc. 29. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
haha, álmodj csak :D
2022. márc. 29. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2-nek lesz igaza, de soha tobbet, most untam meg es most jatszottak el velem utoljara. N
2022. márc. 29. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Normális nő nem kezd el tapadni mikor tuskó vele egy pasi, inkább hagyja a francba. Lehet az apja is így bánt vele, ezért ezt szokta meg. Vagy más az oka. Az biztos, hogy valami gáz van ott fent a toronyban nála, ha erre gerjed.
2022. márc. 30. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:
9%
Igen. A nők a bunkókra buknak, tőlük nedvesedik a punci.
2022. márc. 30. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!