Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mègis hogyan legyen túl rajta de tényleg? Èvek teltek el
Rövid leszek. 17 voltam mikor megismerkedtem valakivel, együtt nem voltunk de kb úgy viselkedtünk egymással. Rettentő szerelmes voltam belé...azt hiszem a szívem mélyén még most is
Anno nekem se forrt ki a személyiségem,hisztis, hirtelen haragú voltam, ő meg elutazott, nem kerestük egymást, majd ő össze is jött mással.
Eltelt közel 3,5 év. Nekem most lett vége egy majdnem 1,5 éves kapcsolatomnak. Habár szerettem a másikat, sokszor jutott eszembe ez a srác. Régebben rengeteget álmodtam vele, de az is megviselt hogy lett akkor egy másik lány (azóta nincsenek együtt már két éve)
Most a szakításom után filóztam csak -csak hogy mi lehet vele, így instagrammon bekövettem, nemrég váltottunk pár üzenetet is. Anno elég sok mindent félreértettünk egymásnál és reméltem hosszabbra nyúlik a beszélgetésünk, de nem válaszol már pár napja (fun fact hogy most jön haza majd Magyarországra)
Pedig nyitott volt, kérdezgetett is engem
Igazából nagyon vágyok rá hogy újra beszélhessek vele és meglássam hogy most milyen. Az elmúlt 3,5 évben nem siránkoztam, ismerkedtem, éltem, még egy egész jó kapcsolatom is lett (nem miattam lett vége) de úgy érzem nem léptem túl rajta. Most 21 vagyok, napok óta vele, a régi nőjével, vagy épp rólunk álmodok és nagyon keserűen érzem magam. Bíztam hogy talán újra találkozunk, de egyben megvan bennem az is hogyha ez nem megy mégis MIT CSINÁLJAK HOGY VÉGRE ELENGEDJEM...az exembe nem voltam “annyira” szerelmes csak bemeséltem magamnak. Nem kerestem a srácot senkibe...mégse szerettem bele azóta se másba
Kérlek adjatok tanácsot, mert iszonyat hogy közel 4 év után itt tartok. Le volt mindenhol tiltva, a régi csaját sokszor nézegettem, róla nem tudok semmit igazán merre vitte az élet

Majd amikor kiábrándulsz belőle, vagy találkozol valakivel, aki nagyobb hatással lesz rád, úgyis elfelejted. :-)
Nekem (F) volt, akit 7 évembe telt "elfelejteni". Persze, közben voltak mások, és ameddig mással voltam, eszembe nem jutott, de szakítások után mindig róla ábrándoztam. Aztán amikor megláttam, hogy mekkora üresfejű ribi lett belőle, már inkább szégyelltem, hogy érte voltam oda. :D

Volt kapcsolatom, szerettem a másikat, akkor már nagy nehezen de lezártam. Nem is gondoltam rá. Az exem nem szeretett eléggé, nem volt belém szerelmes pedig iszonyat sokat tettem a kapcsolatért
Gondoltam hogy megkapom hogy klinikai eset vagyok...még jó hogy leírtam hogy sose kerestem , meg mindent megtettem hogy elfelejtsem de nem ment, kivéve a kapcsolatomkor
Egyébkén ő volt az első szerelmem

En sajnalom azokat az állatokat akik évekig vagy a halálukig járnak ki a gazdájuk sírjához es semmilyen terápiát nem kapnak.
Szeresd önmagad annyira, hogy ne fajdalmat tartsd magadban. Ahogy megvigasztalnád azt az állatot ugy tegyél önmagadért hogy boldog lehess.

Szakítás után eszedbe jutott, szerintem ennyirol van szó.
De ha ennyire úgy érzed, mi van abba, ha írsz neki megint? Kezdeményezz találkozót, ha elutasít legalább elengeded és nem agyalsz, hogy mi lett volna ha.
Szia!
Nekem is pont ugyanez van éppen. Nekem nem ő volt az első szerelmem, de belé voltam a legszerelmesebb eddig. Ő szakított velem 4 hónap után arra hivatkozva, hogy nem illünk össze, kb egy év kellett, hogy túllépjek rajta. Elkezdtünk összejárni kavarni, de nagyon furán viselkedett velem, olyan volt, mintha együtt lettünk volna. Egy idő után végül vettem a bátorságot és rákérdeztem, hogy most mi van, azt mondta nem szeretné újrakezdeni és sorry ha félreérthető volt, kicsit szomorú lettem… itt hanyagoltam egy kis időre a palit, aztán valahogy megint elkezdtünk beszélni, majd kavarni, és megint furán viselkedett :D közben lett barátnője, nekem is párom, szóval azért éltem én is, nem mindig rajta kattogtam. Még mindig megvan a nője, már lassan 2 éve nem beszéltünk. Mégis sokszor eszembejut, szerintem én sem engedtem még el. De ki tudja mit hoz a jövő, lehet azért érzem így mert még együtt leszünk (csak ő még nem érzi), vagy azért érzem így, mert ezt szeretném érezni és hinni :D mindenesetre elég fura dolog ez, nem tudom ebből lesz-e még MI… ja és nyáron lesz 4 éve, hogy együtt voltunk.
Egyebkent kepzeljetek iden felkerestem. Honapokat beszelgettunk nagyon hosszan, erdeklodve. De nem lett belole semmi:D mikor mar bennem leepult akkor kezdett volna flortolgetni. Amolyan latjuk kivel mi tortenik de nem kommentaljuk kapcsolat lett :D tovabba elhagyta magat, meghizott es egy 40 eves kopaszodo portasra emlekeztet pedig csak 25 eves
Kiabrandultam de legalabb megnyugodtam
Hajnalokban random lajkolgatni szokott meg reagalgat azokra amit neha kirakok (fixen bejohetek neki, jo csajnak tarthat) de itt ki is merul a dolog nala
Szerintetek most mit gondolhat ha ezeket csinalja? Boven megvolt a lehetosege nyitni felem vagy elhivni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!