Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lejáratnám magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lejáratnám magam egy ilyen lépéssel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy volt egy nő az életemben, akinek a szeretője voltam, de nem volt hajlandó a párját elhagyni miattam és ezért fájdalmasan, de elkullogtam. A lényeg az, hogy azóta van valakim, akivel ismerik egymást és úgy érzem, hogy még mindig érzek iránta és talán ő is irántam. A kérdésem az lenne, hogy ennyi idő után lehet értelme annak, ha felteszem neki a kérdést, hogy esetleg a döntése végleges-e? Az információim szerint még mindig nem vagyok neki közömbös és azért érdeklődik rólam.

Nagyon nagy szerelem volt a részemről és felmerült bennem az ötlet.

Volt már valaki hasonló cipőben? Lépett már meg valaki ilyet?

Én nagyon küzdöttem érte, udvaroltam, de hiába. Vagy esetleg soha többet ki se nyissam ezt a dobozt, mert csak magamat járatom le?

2022. márc. 29. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Fogd fel, hogy számára csak szórakozás voltál.
2022. márc. 29. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem járatnád le magad, de felesleges, egyértelműen megmondta, hogy nem választ téged.

Miért nem az új nőre koncentrálsz? Ha meg nem érdekel, akkor engedd el, ne szívasd feleslegesen.

2022. márc. 29. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem szerelem az, akivel még együtt sem vagy, egyutt sem eltek, azt és azt sem tudod róla, hogy ő is büdöset sz.rik.

Mindig az elérhetetlen kell -tipikus eset.

Az meg nem számít, aki melletted van. Ugye.

De majd ha az lelép, de nagy lesz mikor meg utana nyivákolsz.

2022. márc. 29. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút felesleges lenne és csak röhögne rajtad.

Inkább szakíts a mostani pároddal, te nem szereted őt, add meg neki az esélyt hogy találjon olyat aki nem másról fantáziálgat mellette ;)

2022. márc. 29. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.
2022. márc. 29. 17:04
 6/8 after stroke ***** válasza:
A nőknek nem szavak kellenek, hanem tettek. Bizonyítsd be, hogy még mindig kell neked, ne a szád járjon.
2022. ápr. 2. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem többet tettem érte, mint életemben bárkiért (ezt elfelejtettem hozzátenni). Ennek ellenére nem engem választott.
2022. ápr. 4. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

7!

Hogyha valaki nem akar téged, nem vonzódik hozzád akkor a fejen is állhatsz, akkor sem fogsz neki kelleni.

Felesleges olyanra pocsékolni az energiádat akit nem is érdekelsz, nem ettől fog majd megkedvelni téged

2022. ápr. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!