Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nézzek a szemébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek a szemébe?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2-szer lefeküttem , mindig is tudta hogy nagyon bejön , meg is kaptam szex utan kicsivel a viszautasitás , eltelt azota egy kis idő, viszont elég gyakran szembe talalkozunk, ilyenkor pedig nagyon bàmul, én pedig nem tudom hogyan viselkegyek mert azòta is a ég a pofám hogy mit tettem, megjegyzem ő volt az egyetlen az életemben akivel ilyet csináltam.

Agyatok kérlek tanácsot hogyan viselkegyek a jelenlétében mert folyton zavarba jövök és ezt Őis tudja 😞

2022. márc. 27. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
#1 *lefeküdjek. Ha már mások helyesírásába kötsz bele, figyelj a sajátodra is.
2022. márc. 27. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
*lefeküdtem
2022. márc. 27. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
Kedves 1-es! A lefeküdni szót véletlenül jól írta a kérdező. Egy szóba írjuk az igekötőt (le) az igével, ha közvetlenül az ige előtt áll. Ha van köztük egy másik szó is (le szeretnék feküdni), csak akkor írjuk külön. (Mert itt nem a szeretnékhez tartozik a le, hanem a feküdnihez. Mindig át kell gondolni, melyik szóhoz tartozik az igekötő.
2022. márc. 28. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:
30%
Biztos azért utasított vissza, mert nem vagy a színvonalán. Kicsit műveld magad (pl. helyesírásban, olvassál sokat, regényeket, ajánlom az Üvöltő szeleket, le sem fogod tudni tenni), szóval lehet, hogy emiatt utasított vissza, különben még kapcsolat is lehetett volna belőle.
2022. márc. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!