Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted lehetséges annyira vonzódni vkihez hogy ne tudj uralkodni magadon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 07:12
1/10 anonim 

válasza:

Ez pontosan mit takar?
Ráugrasz mint a kakas és meghágod ha akarja ha nem?
2/10 anonim 

válasza:

Szerintem is jó lenne tisztázni mit takar ez. De azt mondanám igen.
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem is pontosíts.
De én is azt mondom, hogy lehetséges.
Nem hogy rámászik az ember a másikra, de az elképzelhető, hogy nem bírja teljesen türtőztetni magát bárhogyan is akarja, és meglátszik rajta.
4/10 anonim 

válasza:

Ha az uralkodni nem tudás azt jelenti, hogy magadban folyton ábrándozol róla, akkor rendben van. Minden más, zaklatás jellegű dolog nincs rendben.
5/10 anonim 

válasza:

Igen. De akkor is kell uralkodnod magadon.
6/10 anonim 

válasza:

Ha folyton hozzám ér akkor lehetséges hogy nem tud urakoldni magán?
Illetve ha mindig a közelembe jön?
7/10 anonim 

válasza:

Szakitaskor akik magukat alázzák meg pl ahelyett hogy simán tudomásul vennék hogy vége.
8/10 anonim 

válasza:

Én is kíváncsi voltam,ez mit takar.
De amúgy igen,szerintem.lehetséges.
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként arra gondoltam hogy egy kapcsolat elején lehetséges ez?
2022. márc. 26. 14:02
10/10 anonim 

válasza:

Lehet. Én voltam úgy. Közel voltam ahhoz, hogy rávetem magam, olyan testi vonzódást éreztem felé, már rettenetesen küszködtem belül. De csak odamentem hozzá, hogy szeretnék vele beszélni. Vette a lapot. Szerintem sütött rólam minden. Aznap megcsókolt, nagyon szenvedélyes volt, egész nap együtt voltunk. Örök emlék amihez mindig visszamennék az időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!