Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3x tiltott,3x irtam neki uj messbol, lehetetlen hogy szeressen?
Par eve talalkozgattunk volt ez az, de fiatal voltam megertettem hogy nem akar komolyat es nem is bantam elottem volt az elet nem akartam kapcsolatot. Egyik naprol a masikra elfelejtettem. Aztan par honapja eszembe jutott a semmibol es mint egy bolond elkezdtem neki irni, inkabb sirni hogy miert tette hogy kihasznalt, miert nem kellettem neki. A valasz hogy hagyjam beken
Letiltott 3x, de en mindig csinaltam uj messengert es irtam neki ujra. Olyan is volt hogy egybol amint irtam letiltott, akkor fel oran belul csinaltam mégegy messenger fiokot es ujra irtam neki. Az irasaim abbol alnak, hogy sirok hogy szeressen, hogy szeretnem latni, hogy ne legyen ilyen velem es hogy miert nem ert meg. Sokszor elmondta hogy nem akar semmit tolem, hagyjam beken es hogyha tovabbra is irok masik profilbol feljelent, de abban bizok megsajnal es talalkozni akar majd ott pedig rajon hogy kellek neki.
Szerinte beteg vagyok, pedig csak azt akarom hogy szeressen.

Te ritka nagy hülye vagy :D
Amúgy nekem az a személyes tapasztalatom, hogy (persze ha nem küldött már el egyértelműen a halál faszára,csak mondjuk ignorál) 3 próbálkozás még oké,jó esetben még cuki, a negyedik már zaklatás, akkor robban a bomba általában.

#11:
Megiszunk egy kávét?
Megiszunk egy kávét?
Megiszunk egy kávét? :D

Az jó lenne,úgyis zombi vagyok.:D
De ez így nem ér, a próbálkozások között el kell telnie 1-2napnak.

#13:
Vagy egy-két rokon holttestének a pincében, akik közénk akarnak állni a hangok szerint.😂😂
Én is zombi vagyok, mint egy kipihent uborka a Walking Dead 2. évadában. ;-;

🤣🤣
Alapítsunk akkor egy hordát,mint a Suttogók a 9. Évadban. Te leszel Alfa, (csak kérlek te ne told le kopaszra a hajad) én meg Béta

#15:
Nekem Jay és Néma Bob jutott eszembe.😆

Zaklasd a kis ribit!
Megérdemli !

Ez normális viselkedés. Nem kell a sok okoskodóval foglalkozni. Ha jólesik zaklasd. A mai világban már minden elfogadott. A nem a nőknél igent jelent. Egyébként is a nő az szolga.
Megyek én is törődni a kis puncicàmmal. Jó ideje nem kap dákeszt. A férje jó atm gép , családi éttermük van, impotens is.
Zaklatásban teli hetet kívánok mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!