Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3x tiltott,3x irtam neki uj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3x tiltott,3x irtam neki uj messbol, lehetetlen hogy szeressen?

Figyelt kérdés

Par eve talalkozgattunk volt ez az, de fiatal voltam megertettem hogy nem akar komolyat es nem is bantam elottem volt az elet nem akartam kapcsolatot. Egyik naprol a masikra elfelejtettem. Aztan par honapja eszembe jutott a semmibol es mint egy bolond elkezdtem neki irni, inkabb sirni hogy miert tette hogy kihasznalt, miert nem kellettem neki. A valasz hogy hagyjam beken

Letiltott 3x, de en mindig csinaltam uj messengert es irtam neki ujra. Olyan is volt hogy egybol amint irtam letiltott, akkor fel oran belul csinaltam mégegy messenger fiokot es ujra irtam neki. Az irasaim abbol alnak, hogy sirok hogy szeressen, hogy szeretnem latni, hogy ne legyen ilyen velem es hogy miert nem ert meg. Sokszor elmondta hogy nem akar semmit tolem, hagyjam beken es hogyha tovabbra is irok masik profilbol feljelent, de abban bizok megsajnal es talalkozni akar majd ott pedig rajon hogy kellek neki.

Szerinte beteg vagyok, pedig csak azt akarom hogy szeressen.

2022. márc. 26. 01:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Ne irogass neki. Ki fogsz készülni, ha nem hagyod abba. Jobbat érdemelsz. Kell valaki, aki elfelejteti veled őt.
2022. márc. 26. 01:26
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak szerinte vagy beteg.
2022. márc. 26. 01:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén, ha nem utál, akkor maximum sajnál, mert mentális gondjaid vannak!

Miért szeretne, évek óta semmi közötök egymáshoz, te sem szereted. Akármi is okozza ezt az elborulásod, annak hozzá semmi köze, inkább azt próbáld meg magadban rendezni, ami az eredeti problémád.

Keress pszichológust, mert ha így folytatod feljelent zaklatásért.

2022. márc. 26. 01:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Holnap reggel menj el egy pszichiáterhez. Ez tényleg nem normális, ez tényleg zaklatás.
2022. márc. 26. 06:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki nem érzi, hogy ez beteges. Random a semmuből ráírsz x év után, és azonnal könyörögni, meg nyígni kezdesz neki, hogy szeressen? What the heck?

Kezeltesd magad, ha nem kamu, szükséged van rá.

2022. márc. 26. 06:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak simán megkérdezted volna hogy van stb,azzal többre mentél volna. Így csak simán elijesztetted kapásból :D
2022. márc. 26. 07:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg zaklatás, ne írogass neki. Egyértelműen jelezte a szándékait. Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, te sem szereted őt. Valami problémát okoz nálad, szerintem is keress fel egy pszichológust, hogy segítsen rendbe tenni a dolgokat.
2022. márc. 26. 08:17
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
A feljelentés igen romantikus lépés lesz a részéről.
2022. márc. 26. 10:25
 9/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez már zaklatás, ne csinálj ilyet. Se vele, se mással. Amúgy nem fog megsajnálni, sőt, ezzel csak a saját esélyeidet rontod. Ha elsőre normálisan írtál volna neki, nem kéred számon, nem könyörögsz és nem sírsz neki, csak simán beszélgetést kezdeményezel, akkor valami esélyed még lehetett is volna. Ha nemet mondd, akkor meg fogadd el és hagyd békén, ezzel csak magadat járatod le.
2022. márc. 26. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass rájuk ! A kitartó munkának mindig meg van a gyümölcse.

Egy nő nem mondhat nemet. Szolgának vannak a férfi alatt.

Sok sikert !

2022. márc. 27. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!