Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 40 éves férfi akar valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves férfi akar valami komolyabbat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Már 4 hónapja együtt vagyunk azóta többször is találkoztunk,ahogy viselkedik azt látom hogy nagyon szeret, de félek csak a szexre vágyik perverz lány vagyok és nem fogom magam vissza,lehet hogy azt hiszi én sem vágyok többre.

#szerelem #Idősebb férfi, fiatal lány
2022. márc. 25. 16:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azért vannak kivételek az ilyen vén f@szok között is,igen már nem annyira fiatal, de ahogy megismertem még az elején megtudná magát játszani de ha sok időt együtt töltünk úgy is ki derül a viselkedése hogy szeret vagy sem. És nekem tetszik ahogy foglalkozik velem csak néha elgondolkozok
2022. márc. 25. 17:13
 12/27 A kérdező kommentje:
De már annyira belé bolondultam hogy nem tudnék vele szakítani
2022. márc. 25. 17:14
 13/27 A kérdező kommentje:
Találkozni szeretne a szüleimmel is és a barátainak is be szeretne mutatni ha nem gondolná komolyan akkor nem akarná
2022. márc. 25. 17:16
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem normális..

Ahogy az előbbi irta,a szerelem nem korfüggő,viszont..

Egy 40 éves ember nem lép kapcsolatba egy 24 évvel fiatalabb lánnyal,akinek még sokminent meg kell tanulnia az életben,persze lehet érett is viszont akkor is.

Egy normális ember ilyet nem csinál.

Miért nem tud magának keresni egy egy idős asszonyt magával?

Mert bajok vannak vele.

Te pedig találhatnál max 20 éves palit de nem 40 évest..

Vagy mit szeretnél?Ha öreg lesz majd írassa rád a vagyonát?nem értem tényleg hova fajul a világ..

És a szüleidnek ez normális?

Mert ha igen akkor ők sem azok,vagy a szüleiddel egykorú vagy időssebb tőlük is..

Szerintem ezt hanyagold még nincs belőle probléma mert neki,nagyon is lehet,hogy kiskorúval "szerelmeskedik"....

Úr isten..

2022. márc. 25. 17:39
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Segíts mosogatni inkább anyukádnak!
2022. márc. 25. 17:41
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

El kell keserítselek,ez drága tanulópénz lesz. De muszáj magad megtapasztalnod,úgyse hiszed el senkinek.

És ezzel nem rád akarok semmi negatívat mondani! Egy 40 éves fószer nem tini mellé való.

Gondolj bele! Tegyük fel valami csoda folytán együtt maradtok, eltelik 20 év, és rajta már kezdenek előjönni a tataság jelei, te pedig még javába fiatal életerős nő leszel! Jó lesz az neked?

2022. márc. 25. 17:45
 17/27 A kérdező kommentje:
Azért nem kell elhordani az embert ebbe a világba szüledtünk bele, mert nem csak én vagyok ilyen aki a tapasztalt normális férfiakat keresi. Szüleim nem tudnak róla repülnék is a háztól. A 20 évesekben nem találom amit a 40-esben tehetek róla hogy hozzájuk vonzódom?
2022. márc. 25. 17:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy amit csinálok az nincs rendjén
2022. márc. 25. 17:47
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

" A 20 évesekben nem találom amit a 40-esben tehetek róla hogy hozzájuk vonzódom?"

Azért úgy 25ig már biztosan találnál. 100%

2022. márc. 25. 17:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem vele szeretném leélni az életem az úgy sem menne vannak bizonyos tényezők és még nagyon sok mindenben a szüleim döntenek számoljunk egy 10 évvel semmi komolyabb nem lesz(házasság,család) és ha ő 50 lesz úgyanúgy szeretni fogom nem a pénz számít hanem a szeretet amit kapok tőle
2022. márc. 25. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!