Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,csajok.Milyen beszólásokat szoktatok kapni férfiaktól? Legyen az utcán, munkahelyen,nyílvános helyen.Pl.Jaj de szép vagy:: Egyelek meg:: Jól nézel ki::,stb.
Ha megyek valahová, zenét hallgatok, és ha pl ülök a vonaton, vagy hosszabb metró/ villamos úton könyvet olvasok, de a füles akkor is be van dugva:). Szóval szerencsére nem sokat hallok a külvilágból. Nem is érdekel.
Amúgy beszólàsokat max munkahelyen hallottam párszor, főleg új kollégáktól. Többnyire a " csinos vagy" és a " dögös" amiket megkaptam. De akadt már " nagyseggű" megnyilvánulás is😂😂😂 Egyik sem érdekel. A régi munkatársak ismernek és tudják hogy házas vagyok:) így már nem tesznek megjegyzéseket, tudják, hogy nem érnek vele semmit, így csak haverok vagyunk.
33.: és szerinted neontábla világít minden jóképű pasi feje felett, hogy mennyi pénze van? Vagy hogy gondoltad? Hogy a nők röntgenszemmel meg tudják állapítani, hogy mennyi pénze van egy random járókelő férfinek?
Amellett persze, hogy nettó ostobaság, amit írtál.
Egy ideig a megdugnálak, szép vagy kicsim és ehhez hasonlókat kaptam. Főleg c tipusúaktól.
Mostanában inkább rám dudálnak és integetnek(nem is tudom ki az, de ő integet xD), megbámulnak de olyan szinten, hogy zavarba jövök. Leginkább vezetés közbe csinálják és majd visszatekeredik a nyakuk xD
Őszintén az utóbbiak nem vészesek mert többet úgy sem látjuk egymást. Pedig nem vagyok szép, inkább átlagos. De lehet a kisugárzásom lehet az oka 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!