Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha egy szép lány ezt teszi?több lent
Figyelt kérdés
dicsérgeti magát és nagy képű sok embert le néz azért mert csúnyábbak mint ő rengeteg rajóngoja van a csajnak és szinte bárhova megy dicsérgetik eddig sok ilyen csajjal találkoztam .25F2022. márc. 15. 13:43
1/9 anonim válasza:
Gondolom azért van erre lehetőséged, mert a nyelvtanórákat kerülöd.
2/9 A kérdező kommentje:
1es nem a nyelvtanóra volt a kérdés feltetem egy random kérdést te pedig okoskodol .
2022. márc. 15. 13:46
3/9 anonim válasza:
Egyrészt a bunkóság soha nem lesz "oké" ha ok nélkül van.
Másrészt nem tudom te hol élsz, de úgy sejtem az instarbncoknál vagy leragadva.
4/9 anonim válasza:
Sok nő beképzeld. Kb mintha meglepődnél azon, hogy kék az ég, a fű pedig zöld.
5/9 anonim válasza:
#2: Tanulj meg írni, mert ezek csak összehányt szavak.
6/9 anonim válasza:
Majd ha eléri a kórt egyedül marad.
7/9 anonim válasza:
Ez nekem ilyen általános iskola végi-középiskola eleji dolog. De biztosan lenéz a lány, nem csak az van, hogy nem alakul ki benne a szexuális vonzalom, ezért szimplán nem akar kapcsolatban lenni veled, de amúgy tök normális?
8/9 A kérdező kommentje:
7, az
2022. márc. 15. 14:54
9/9 anonim válasza:
Látod, te is erről a lányról írsz ki kérdést, nem a csúnyácska, duci lányról. Miért az ő viselkedése érdekel, nem a kedves, szerény lányé? Egyébként ha sok rajongója van, akkor átlag felettien szép lehet. Én mindig is csinos voltam, de nem voltak rajongóim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!