Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írásban vagy szóban jobb elmondani, hogy mit érzek?
Egy régi lány barátot megkedveltem, és el szeretném mondani neki, de szóban szerintem nagyon kellemetlen lenne. Ha nem viszonozza, akkor utána kínos csend, vagy mi lenne? Írásban sokkal összeszedettebben ki tudnám fejteni. Ti mit gondoltok?
30f

Attól függ. Mi a szituáció? Gyakran találkoztok, beszélgettek? Többször megittatok már egy kv-t és 10 perc helyett fél-1, akár több órát átbeszéltetek? Akkor nosza semmi gáz nincs benne, ha leírod neki összeszedetten hogy miért és mennyire kedveled.
Nem találkoztok mostanában, csak évekkel ezelőtt futotattok össze? Nagyon ritkán beszéltek? Csak távolról futában látod és épp csak köszöntetek egymásnak? Eszedbe ne jusson írásban szerelmet vallani. Sőt, nagyon sehogy. Inkább hívd el valahova. Igyatokeg valamit, csináljatok egy közös programot és beszélgessetek hétköznapi témákról. Majd az 5. ilyen után felhozhatod.

Mi van, ha nem mondod, hanem valahogy oda viszed a dolgokat, hogy egyértelmű legyen?
De amúgy szerintem lehet, hogy jobb ha írsz, mert ha jól elakarod mondani az nehezebb szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!