Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretné a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretné a barátom ha önálló lennék?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 24. Lassan 6 éve együtt vagyunk. Iskolába járok még és idén fogok érettségizni, szeretnék utána dolgozni.A párom jelenleg börtönben van (nem szeretném ha itelkeznetek ez miatt..) Kaptam egy álláslehetőséget amitől nagyon boldog voltam, mert parázok ettől a helyzettől hogy majd dolgoznom kell és nem fogok találni munkahelyet. Ma boldogan mondtam neki és konkrétan összeveszett velem hogy miért szeretnék ennyire önállosodni, biztos pasizni mennék, ne menjek dolgozni mert ő el fog engem tartani, valamint a zárka társai is telebeszelték a fejét hogy az ő barátnőik is így kezdték mielőtt szakítottak volna velük. Én tényleg szeretem őt de ezt gyűlölöm hogy ennyire az irányítása alatt szeretne tartani. Néha azt érzem hogy az lenne a legjobb ha szakítanék vele de nem merek, eddig akárhányszor próbáltam azzal fenyegetett hogy megöl vagy pedig magát, volt hogy tettlegességig fajult ez a dolog. Az anyukájával élek ( egy telken de külön házban) neki szoktam ezeket mondani de ő nyilván mindig a fia pártját fogja és őt hozza ki belőle jól, már teljesen elvesztettem a realitás érzékemet. Nem is értem magamat, csak kíváncsi vagyok más emberek véleményére is. Tényleg ennyire túl gondolom és ő csak jót akar nekem? Megjegyzem erősen az a gyanúm hogy nárcisztikus a párom..

2022. márc. 21. 19:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont elég idő lenne arra, hogy új életet kezdj nélküle. Te most komolyan arra vársz, hogy kijöjjön és megint elcsessze az életed? Mármint mégjobban?

Elhiszem, hogy nem könnyű kilépni belőle ennyi idő után, gondolom ő az első kapcsolatod, de erősnek kell lenned és meglépni. Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz. Főleg ha megvárod. Úgy már lehet nem is menne, ahogy eddig se ment, pedig bőven adott rá okot már akkor is. Szedd össze magad.

2022. márc. 21. 21:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy hogy megvárod. Komolyan mondom totál hülye vagy. Csak a bajt generálod vele.
2022. márc. 22. 09:27
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt gyorsan húzz el onnan, minél előbb. Meg ne várd. Kijön onnan és azt gondolja, te vársz rá és majd ott fogod őt őrizni a szobában nonstop, te meg beadod hogy szakítasz - sok jóra ne számíts, főleg ha már korábban is elragadtatta magát.

Családoddal beszélj, mondd el mi a helyzet.

És baromi gyorsan tűnj el. Nané-t hívd fel, biztosan tudnak segíteni.

Ne várd meg!!!!

2022. márc. 22. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!