Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretné a barátom ha önálló lennék?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 24. Lassan 6 éve együtt vagyunk. Iskolába járok még és idén fogok érettségizni, szeretnék utána dolgozni.A párom jelenleg börtönben van (nem szeretném ha itelkeznetek ez miatt..) Kaptam egy álláslehetőséget amitől nagyon boldog voltam, mert parázok ettől a helyzettől hogy majd dolgoznom kell és nem fogok találni munkahelyet. Ma boldogan mondtam neki és konkrétan összeveszett velem hogy miért szeretnék ennyire önállosodni, biztos pasizni mennék, ne menjek dolgozni mert ő el fog engem tartani, valamint a zárka társai is telebeszelték a fejét hogy az ő barátnőik is így kezdték mielőtt szakítottak volna velük. Én tényleg szeretem őt de ezt gyűlölöm hogy ennyire az irányítása alatt szeretne tartani. Néha azt érzem hogy az lenne a legjobb ha szakítanék vele de nem merek, eddig akárhányszor próbáltam azzal fenyegetett hogy megöl vagy pedig magát, volt hogy tettlegességig fajult ez a dolog. Az anyukájával élek ( egy telken de külön házban) neki szoktam ezeket mondani de ő nyilván mindig a fia pártját fogja és őt hozza ki belőle jól, már teljesen elvesztettem a realitás érzékemet. Nem is értem magamat, csak kíváncsi vagyok más emberek véleményére is. Tényleg ennyire túl gondolom és ő csak jót akar nekem? Megjegyzem erősen az a gyanúm hogy nárcisztikus a párom..2022. márc. 21. 19:33
1/23 Lachesys 

válasza:

Tettlegességig fajult, azzal fenyeget hogy megöl, de te meg vele vagy? Amilyen gyorsan lehet húzd el a csíkot, költözz másik városba, azt se tudja hogy a föld melyik pontján létezel, ha kell kamu nevét használj fb-on, minden kapcsolatot szakits meg vele és az anyjával. Gondolom saját szüleid és barátaid nincsenek, mert már rég mondták volna hogy segítenek otthagyni ezt a pondrot
2/23 anonim 

válasza:

Dehogy akar jót neked, csak ezzel akar magához láncolni. Ha nem dolgozol és tőle függsz, akkor még kevésbé tudod elhagyni. Elhiszem, hogy fenyeget és így félelmetes, de ez akkor sem normális, nagyon nem, szóval mielőbb szakítanod kéne vele minden kapcsolatot megszakítva. Nem tudsz visszaköltözni a szüleidhez? Nincs aki támogatna téged ebben? Mondjuk ha ilyen, nem lepne meg, ha már leválasztott volna a családodtól és a barátaidtól is.
3/23 anonim 

válasza:

Jesszusom, menekülj azonnal!
Addig lépj amíg rács mögött van, az nem normális, ha ilyesmivel fenyeget. Te nem olvasol-nézel híreket? Egy hozzá hasonló kinyomta a barátnője szemét...
4/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem merem elhagyni tudja hol lakik az egész családom,nem akarom őket se veszélybe sodorni de magamat sem. Annyira tehetetlennek érzem magam.
2022. márc. 21. 19:48
5/23 A kérdező kommentje:
A családom semmit nem tud erről,hogy hogyan viselkedik velem. Konkrétan teljesen elszakított tőlük, de ők se szeretik hogy vele vagyok együtt.
2022. márc. 21. 19:50
6/23 anonim 

válasza:

Csak fenyegetőzik, mert mást nem tud, de nem fogja lemészárolni a családodat és öngyilkos se lesz. Szakíts vele, most szerencsére úgyse tud mit tenni. Utána költözz el, tiltsd le mindenhonnan őt is meg az anyukáját, barátait és ne is tudjon rólad onnantól semmit. Lehetőleg azt se, hogy hova mész. Talán mire kikerül a börtönből, magától is lenyugszik.
Családodnak meg tálalj ki.
7/23 anonim 

válasza:

Mondjuk mondd el a családodnak. Ők is akkor tudnak róla és meg tudják védni magukat, akár jogi úton. Eszed legyen, ebben ne maradj bent.
8/23 anonim 

válasza:

Tipikus nárcisztikus személyiség. Elszigetel mindenkitől, teljesen uralni akar. Ha tőle függnél, még ennél is jobban uralkodna fölötted. Szólj a családodnak, esetleg a rendőrségre is mehetsz. Mivel eleve börtönben van, gondolom nem véletlenül. Ha azzal mész, hogy gyilkossággal fenyeget, és a családodat is félted, valószínűleg kezdeni is fognak vele valami (távoltartási pl). Költözz haza, és szakíts meg minden kapcsolatot vele.
9/23 anonim 

válasza:

Nem vagy egyedül!
Hívd fel őket, ingyenes, adnak tanácsot:
A családod is segíteni fog, de ha néma vagy, az nem megoldás, beszélj velük.
10/23 anonim 

válasza:

Ha kiszabadul csinàl neked gyereket is hogy magàhoz làncoljon .. nem kell meloznod hogy függj anyagilag meg ne talâlkozz senkivel..de majd minnél jobban tilt annàl jobban fogsz làzadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!