Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok esetleg tanácsot adni?
Sziasztok!
Van esetleg itt valaki, akinek közte és a párja közt 10+ év van?
Nagyon beleszerettünk egymásba egy ismerősömmel, akit kb 3 éve ismerek. Én 34 vagyok, ő 47 és 2x elvált. A második válása 2 éve volt.
Kicsit tartok a korkülönbségtől, így szívesen hallgatnék sztorikat, hogy miért működnek/nem működtek a ti kapcsolataitok.
Ilyen életkorban egyáltalán nem számít ennyi év.
A nagyanyám és nagyapám közt 12 év volt tata javára. Együtt voltak, nagyapám haláláig (40 évig kb.). A párod előtt még lehet jó 30 év. Azt tölthetitek boldogságban. Én nem problémáznék ezen.
Viszont: ha egymásba szeretetek, miért született meg ez a kérdés? Csak nem zavar TÉGED? Tényleg mi győzzünk meg arról, hogy vállald fel azt, amit érzel?! Vannak bajok, és nem a korkülönbség.
Hogyha gyereket szeretnél rizikós, mert ő már valószínűleg nem akar, avagy ha mégis, 65-70 éves lesz, mire felnő (a kor pedig senkit se kímél).
Ha nem akarsz gyereket, semmi probléma.
Apád lehetne.
Jobban élveznéd, ha korodbelivel jonnel ossze
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Lehet félreérthető voltam. Inkább olyan jellegű dolgokban kérnék tapasztaltaktól segítséget, hogy milyen esetleges buktatók, vagy korból fakadó nehézségek jöhetnek fel és azokat hogyan (vagy hogyan nem) küzdöttétek le.
A gyerek/házasság témával egy véleményen vagyunk mindketten, szerencsére. Ha itt nem passzolt volna, akkor biztos nem folytattam volna részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!