Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan emberrel, aki 84-es IQ-val rendelkezik?

Figyelt kérdés

Kommentár nélkül:

"80 feletti IQ már közel normális, de még sok ilyen esetben is előfordul sérülés, például enyhe retardáltság (a gyógypedagógia sem ezt a fogalmat, sem a debil(is), imbecil(lis), idióta fogalmakat már nem használja, mivel a politikai korrektség kiszorította őket).

határeset (régen: retardált): 70-84 IQ"

Forrás: [link]

2022. márc. 20. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#!3 Ha neked papír kell ahhoz, hogy meg tudd állapítani egy emberről, hogy van-e olyan intelligens, ami neked elég egy kapcsolatban, mert beszélgetés alapján nem sikerül, akkor a tiéd se lehet nagyobb 84-nél.
2022. márc. 20. 13:47
 12/18 nemaRendőrség ***** válasza:
60%

@8

Nem értem miért olyan nagy dolog a 3 diploma.

Bsc: 3.5év

Msc1: 2év

Msc2: 2év.

Utóbbi kettőt lehet levelezőn is csinálni.

Akinek doktorija van annak msc2 helyett doktori ~5 év, és azért van pár Phd-vel rohangáló ember az országban.

Mondjuk én kicsit elfogult vagyok, mert kb 10 barátomnak van

2022. márc. 20. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:

9.-re.

Kaleta Gábor?

2022. márc. 20. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Több csajt is ismertem aki 3 diplimát csinált. Ugyanott megcsinált két BA-t, alig kellett a második szaknál valamit megcsinálnia pluszban az első mellett, gyakorlatilag plusz egy évet jelentett neki a 2 diploma. Könnyebb ez mint gondolnád, bár 84-es IQ-val nem tudod mit tudsz felmutatni...

A kifejtős részhez sem írtál semmi saját gondolatot. Mert nincs is.

2022. márc. 20. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

10, lehet, de egy olyan ember, aki az irodalomban, zenében, szociológiában és filozófiában mélyedt el, nem lesz párja annak, aki a motor, kocsi, foci és box világát ismeri behatoan, más téren átlagosan tájékozott, a másikat érdeklő témákban egyáltalán nem. Mert ők miről fognak mely beszélgetéseket tartani? Az időjárás alakulásáról?

Az egy dolog, ha vannak eltérő érdeklődési körök, de kell lenni átfedésnek is. Két merőben eltérő ember, főleg, ha az egyik eleve beszűkült és kizárólag a saját témái iránt nyitott, soha nem lesz jó pár.

Az intelligencia szintet valóban nem ez alapján mérjük, de a szókincs, mondatalkotás, szövegértési készség, koncentrációs készség, kivárás képessége, stílus azért már ad egy támpontot. Mivel a senki nem jár IQ teszttel, jobb híján így a legkönnyebb eldönteni. Ha meg kell állnod és magyarázni a szavakat, amiket használtál, ha a másik semmihez nem tud összetett mondatban hozzáfűzni további gondolatokat, ha a szókincse kimerül az argoban, nos... Gondolom így már világos.

Mellesleg, mindegy, hogy igazam van-e abban, hogy a másik buta, ha ezt érzem, jobb elköszönni. Ehhez pedig nem kell senkit hülyézni, egyszerűen lezárni az ismerkedést.

2022. márc. 20. 14:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Nincs 3 diplomája.
2022. márc. 20. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem, szapioszexuális vagyok.
2022. márc. 20. 17:53
 18/18 Laylah ***** válasza:
130 feletti az IQ-m a Mensa online tesztje szerint. Nekem sokszor a 110 alattiakkal való kommunikáció is nehézkes. Minél lejjebb nézzük, annál inkább nem értik a gondolatmenetet, nem képesek követni a fonalat, nem tudnak hozzászólni, saját gondolatokat alkotni, csak követik a tömeg sodrását, arról nem is beszélve, hogy mivel nem értik, hajlamosak megkérdőjelezni a tudományos levezetéseket, téziseket, tényeket is (pl. laposföld-hívők, chemtrailesek, bármilyen összeesküvéselmélet-hívők).
2022. márc. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!