Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly, nagy hatalmú férifiak inkább ciki a csajozás?
Tudom, hogy erre azt fogják mondani a konzervatívok, hogy mindenképp ciki, de valójában nem így van. Ha egy fiatalembernek jól megy a csajozás, minden tekintetben könnyebb az élete. A pasik félnéznek rá, tanácsokat kérnek tőle. A nők könnyebben lefeküdnek vele stb.
De például ha kiderülne, hogy 30 évvel ezelőtt Joe Biden hetente váltogatta a modell lányokat, vagy titokban még most vannak fiatalabb barátnői, mint ahogyan egykor a kb. vele egy idős Hugh Hefner-nek is voltak... Hát, szerintem az nem állna jól neki!
Én egy "nagyhatalmú" férfi vagyok.
Rendszeres kapcsolatban állok idegen fajok képviselőivel, illetve az úgynevezett telya lényekkel is. Demokratikus tárgyalásokat fojtatunk.
Az élet sokkal többről szól mint ez. Mi már egy magassabb szinten állunk ennél az az igasság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!