Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megismerkedés után mennyi idő múlva vállaltátok fel a párotokat a közösségi médián?
Nincs értelme. Mert ha egyszerre több barátnőm is van, akkor lebukok. Így inkább azt hazudom a nőnek, szégyenlős vagyok, meg a közösségi média hülyeség stb. Fontos, hogy ne bukjak le, és jól csinálom.
Az életet élvezni kell, nem elpazarolni az erkölcsös maszlagra, ez csak a hülyék műve.
Nekem több mint 2 évig például egy kollégám sem tudta, hogy van barátnőm amíg fel nem tettünk egy közös nyaralási képet facebookra.
Szerintem az emberek nagy része azt sem tudná , hogy ha megházasodnék, amíg nem látnák közösségi oldalakon...
Jobban tudok hazudni mint az átlag ember, szóval megoldható számomra a dolog.
Szerintem a szivecskés likeolás még egyáltalán nem minősül felvállalásnak. Nő vagyok, ha kiteszek egy képet nagyon sokan szokták Facebookon szívezni. Legtöbben azok, akiknek bejövök mint nő, de van, hogy csak haver vagy esetleg férfi családtag szívezi be. Sok szerencsét akárkinek ahhoz, hogy a 100 emberből kikeresse pont kivel vagyok együtt.
A kérdésre válaszolva: Facebookon csak a hosszú távu kapcsolatokat szoktam megjeleníteni, de azt sem úgy, hogy megosztom a hírfolyamon, hanem csak kiteszem a profilomra, hogy "kapcsolatban vele: xy". Ha valaki rámegy a profilomra így látja hogy együtt vagyok valakivel. Instagramon már nem vagyok ennyire titokzatos. Volt olyan, hogy pl a harmadik randin kitettem egy sztorit és megjelöltem rajta a pasit. Ha valaki rákérdezett, akkor megmondtam, hogy randiztunk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!