Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Brad Pitt a 30-as éveiben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brad Pitt a 30-as éveiben a Föld nőinek hány százalékával tudott volna párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Mondhatjuk azt, hogy a világ nőienek 80%-a járt volna a 35 éves Pitt-el?
2022. márc. 18. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a fiatal verziója sem jön be, olyan róka arca van nekem. Ellenben olyanok meg bejönnek, akik sokak szerint nem is szépek.
2022. márc. 18. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

1. Bármilyen furcsa neked, az embereknek egy igazán nagy hányada teljesen más kultúrkörbe tartozik, mint mi. Ezért más is a férfi és a női ideál. Ergo jó eséllyel a törzsi kultúrák nőtagjainak Brad Pitt csak valami fura vicces fazon, nem potenciális parti. De úgy összességében a fekete afrikai nők férfiideáljaival sem vagyok tisztában, de sanszos, hogy nem éppen ő.

2. Bármilyen furcsa, az hogy az emberek jelentős része kivel akarna szexuális kapcsolatot létesíteni, és kivel párkapcsolatot, az nem mindig esik egybe. Sőt, az első kör általában jóval tágabb. Tehát, ha feltételezzük is, hogy a kultúrkörünkbe tartozó nők nagyon nagy százaléka szívesen szexelt volna a 30-as éveiben lévő Brad Pittel, az marhára nem azt jelenti, hogy párkapcsolatot is akart volna. A nőknek egy nagyon nagy százalékához túl idős/túl fiatal lenne.

Tehát nem, a földön élő nők 80%-a nem járna a 30-as Brad Pittel. Vagy neked csak a 20-30-as éveiben járó, európai/amerikai nő a nő?

2022. márc. 18. 14:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem furcsa nekem semmi.

Annak idején ha jól emlékszem, Brad Pitt lett a világ legszexibb pasija. Aki ráadásul még gazdag is volt mellé. Szóval egy ilyen infó mellé ez elfogadható kérdés.

2022. márc. 18. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:

"Tehát, ha feltételezzük is, hogy a kultúrkörünkbe tartozó nők nagyon nagy százaléka szívesen szexelt volna a 30-as éveiben lévő Brad Pittel, az marhára nem azt jelenti, hogy párkapcsolatot is akart volna."

Ez igaz, de a nők szex után sok esetben többet is akarnak.

"A nőknek egy nagyon nagy százalékához túl idős/túl fiatal lenne."

Mondjuk a 18-50 éves korosztálynak megfelelt volna 35 évesen.

A fiataloknak egy érett, jó lesz megjelenésű gazdag pasi, az időseknek meg egy jóképű fiatal srác.

2022. márc. 18. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

BP?

DG a nyerő: [link]

2022. márc. 18. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sok nőnek bejött, de nekem pl. egyáltalán nem, főleg fiatalon
2022. márc. 18. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

Brad Pitt-nek majom feje van, de lássátok már ti is. :D

Az a rész az arcán, amit most a maszk takarna, ha hordanánk, az neki előre ugrik. De nők közt Kate Mara dettó. Olyan mélyen ülő, majom szemei vannak, és az orra meg a szája hangsúlyos.

2022. márc. 18. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be sose. Én egy sztárért rajongtam tini koromban, csakis a 30-40-es Harrison Ford kellett nekem. Osztálytársaim közül se rémlik, hogy bárki Brad Pittezett volna. A többiek ideálja Keanu Reeves, Jan Claude van Damme, többre nem is emlékszem. Talán még Tom Hanks. Nekem a hétköznapibb jópasi kategória a fiatal Hugh Grant vagy Mel Gibson vagy Matthew Perry. Ha egy ilyen szembejön velem élőben, azonnal szerelmes leszek még most is. De A pasi HF volt.
2022. márc. 18. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem Tom Cruise jött be. Akkor még nem tudtam, hogy segghülye.
2022. márc. 18. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobb éveiben is maximum 25%. De lehet, hogy annyi se.

A nők másképp működnek, pont azért, mert életük során csak pár utódjuk lehet. Egy férfinak meg elméletben több ezer.

Ezért van, hogy a férfiak leginkább azt keresik, hogy termékeny legyen: fiatal, nagy cicik, kerek csípő/fenék, hosszú egészséges haj. Ezért van, hogy egy férfi 100 nőből mondjuk 30-at talál elég vonzónak, hogy egyszer megdugja. Ez a genetikai programja, hogy szórja a magját.

A nő genetikai programja, hogy válogat, mert egy szex után neki lesz a következő 20 évben gyereke, és az első 3-5 évben gyakorlatilag életképtelen nélküle. Ezért 100 férfiból talán 1-2-t tart elég vonzónak, hogy szexeljen is vele.

Cserébe a nők ízlése nagy szórást mutat. Mindenkinek más tetszik.

Ha van egy csaj, aki neked tetszik, akkor 10 haverodból 9-nek is tetszeni fog.

Ha egy nőnek tetszik egy férfi, 10 nőismerőséből 9 azt mondja, hogy szerinte nem néz ki jól, neki más tetszik.

2022. márc. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!