Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másnak is kimarad ez az év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is kimarad ez az év társkeresésből egészségügyi dolgok miatt, vagy csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 5 évemben alakítgattam az életem, de mikor eljutnék arra, hogy párkapcsolat, akkor meg az utóbbi 2 évem és talán még 1-2 év csak orvosi dolgokkal fog eltelni. Ma például kiderült, hogy még egy új dologgal diagnosztizáltak, amit műteni kell, és mivel járvány van és nem vagyok oltott, így az orvosok se tudják, hogy mikor tudnának megműteni. Más is van így ezzel, vagy másnak egyszerűbben mennek az ilyen dolgok? Csak én vagyok mindjárt 40, és még egy komoly párkapcsolatom se volt csak pár hónaposak?
2022. márc. 17. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Az egész életemből kimaradt a társkeresés. Nem tudom ez válasz-e a kérdésedre.
2022. márc. 17. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Az rossz lehet, szerencsére nekem nem, én volt, hogy két nővel is csináltam, nagy "kópé" voltam, de az utóbbi 7-8 évemből teljesen kimaradtak a nők. Az egész életem minden területen összedőlt, és kb. mostanra építettem újjá, erre közbe szólnak orvosi dolgok.
2022. márc. 17. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem véletlenül jönnek ezek a problémák. Több van a háttérben, ami miatt így alakultak a dolgaid.
2022. márc. 17. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a mentális egészségem miatt hanyagolom jó sokáig. Saját döntés, de így a legjobb
2022. márc. 18. 03:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az intenzív párkeresés 20-25 közt lezajlik. Te kópéskodtál, szórakoztál a nőkkel, most meg lesel, mint hal a szatyorban, hogy egyedül vagy 40 körül.

Ez van, apukám, a 40+ erről szól, hogy jönnek elő az első krónikus betegségek, és bérletet váltasz a dokihoz.

Ez az élet rendje. Akkor is, ha most elkezded bizonygatni két műtét között, hogy "amúgy" jobb vagy, mint 25 évesen, és rólad álmodoznak a tinilányok.

2022. márc. 18. 05:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a hulladék génállományt egészségügyi dolognak tituláljuk, akkor igen. Mondjuk ha nem, akkor is 😃 ~1,5 hónap múlva lesz 8 éve... 😞
2022. márc. 18. 06:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Még csak március van. Remélem, hamar túl leszel a műtéten. Azon kívül még boldog lehet 9 hónapod!
2022. márc. 18. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:
7: Köszönöm.:) Remélem én is.
2022. márc. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!