Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar nekem pasit?

túl sokat vagytok egymás intim körében, és a kémia dolgozik, ez ellen csak úgy tudsz tenni, ha kerülöd fizikailag,
legyetek egymásnak online, és kerüljétek a közeledést, ha látod, hogy ő jobban közeledik..
ebből úgy sem lesz semmi, ha ő kijelentette, hogy neki a másika stabil pont...benned csak lelki eddig kapcsólódást keresett, ami a másikban nincs meg...ha meglenne, te nem lennél..

#1-essel egyet kell értsek.
Viszont, mint tapasztaltam, általában ilyen esetekben nem könnyű mást keresni, hiszen vélhetően a férfi megad neked bizonyos jellegű figyelmet, ami miatt nincs másra igényed (akár lelkileg, akár testileg).

A "férfi barátod" nem éppen egy gerinces ember. Nem tudom, mit szólna a barátnője ha tudná, hogy téged csókolgat.
Ha már ő nem képes arra, hogy fair módon rendezze a kapcsolatait, akkor neked kellene tartani a távolságot tőle. Ebben az egészben csak te fogsz sérülni lelkileg. Már most is látszik, hogy te többet akarsz, mint barátság.
Te vagy az élő példája annak, amiért én nem hiszek a férfi-női barátságban.
Keress egy normális pasast, aki nem szórakozik veled "barátság" címszó alatt, hanem tisztel és megbecsül.

Velem volt ugyanilyen helyzet, csak ott a pasi kezdeményezett, de elég visszafogott volt az egész.
És egy idő után mondta, hogy kéne nekem egy pasi. Még mondta is, hogy xy szerinte nem lenne rossz nekem.
Kb egy hónappal később megismerkedtem xy-nal (nem általa). Teljesen ki volt akadva, hogy én bepasiztam és ő ezt csak azért mondta, mert azt akarta hallani, hogy nekem nem kell más pasi, nekem ő kell.
Az ő baja, 3 éve házasok vagyunk xy-nal.

Te vagy az, aki rengeteg hasonló kérdést kiírt már, vagy mostanában tök alap, hogy mindenki smárolgat az amúgy foglalt haverjával?
Azért akarja, hogy pasit szerezz, mert magától nincs gerince, de tudja hogy amit csinál az helytelen. És reméli, hogy ha neked lesz valakid, akkor legalább te növesztesz gerincet, és abbahagyjátok a megcsalósdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!