Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után felkeresni valakit rossz ötlet? El fog küldeni megint?
Ő szakított meg velem minden kapcsolatot, néha úgy érzem most már tovább kéne lépnem , néha meg úgy hogy nem fogom tudni soha elengedni. És ha ennyire nem megy, talán még egy próbát megérne.
Lehet most már azzá váltunk mindketten, amivé kellett.
Ő olyan tökéletes volt számomra, hiányzik ahogyan bánik velem, hiányzik minden. Bármit megtennék

Mi történt, ami miatt minden kapcsolatot megszakított veled?
Nekem szoktak olyanok lenni, akikkel ismerkedésig, beszélgetésig eljutottam és nyomós okból tiltottam vagy töröltem. Előfordult többször is, hogy x idő eltelte után újra próbálkoztak. De kivétel nélkül közöltem, hogy nem, harmadszor pedig újabb tiltás, ha másik profilról írt.
Nem tudom, hogy ezzel egyedül vagyok-e, de nem értem, hogy emberek miért gondolják, hogyha eltelik x idő, akkor a sérelmek szertefoszlanak bármiféle jóvátétel nélkül, vagy elfelejtődnek, vagy enyhülnek, vagy ha valaki totál elmebetegnek tartott, akkor majd 1 év múlva nem fog?
Ezeken szerintem abszolút nem segít az idő. Meg olyan megúszósnak is tűnik, mintha az illető az időre hagynà az egèszet, holott én ha valaki megbántott pl, azt vártam volna el, hogy kemènyen pedálozzon, bizonyítson. De persze ezek csak spekulációk, nem tudom, veled mi történt, leírhatnád.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!