Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan aki egész életében egyedül marad ?

Figyelt kérdés

Sokat hallani arról hogy mindenkinek megvan a pàrja az életben. De vajon ez tényleg így van ?

Egyre többet gondolok arra hogy nekem nincs megírva a nagy szerelem.

Van egy kislányom akit egyedül nevelek,ez nyilván megnehezíti a párkeresést. De mielőtt gyerekem lett sem ment egyszerűen.

2022. márc. 13. 19:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

17-es

Most gondolj bele, hogy sok férfira szintén ez a sors vár!

Mi a baj veled? Nagyon túlsúlyos vagy talán?

2022. márc. 13. 22:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Van, de rád már nem lehet igaz. Hogy lehetnél egész életedben egyedül, ha volt már egy 8 éves, meg egy ki tudja, mennyi idős kapcsolatod is? Én összesen nem tudok felmutatni 8 kapcsolatban töltött évet, nem hogy egy emberrel😂 Persze, ez az én hibám, mert túlságosan fontos a szabadságom, nagyon kevés emberért adtam volna fel, de nekik pont nem kellettem. Nem nyavalygok, mert én választottam, de azt nem hiszem, hogy nehéz "valakit"találni, annak, aki akar. Szerintem sokkal rosszabb, ha csak őt akarod, ő meg le se sz.r. Olyan, mintha az egész világ visszautasítana.

40N

2022. márc. 13. 22:31
 23/29 anonim ***** válasza:
Én!
2022. márc. 13. 22:52
 24/29 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ez. Úgy gondolom minden ember megérdemelne hogy találjon valakit akivel leèlheti az életét. De mégis van akinek ez nem sikerül 😔
2022. márc. 14. 13:24
 25/29 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Nem "van, akinek ez nem sikerül", hanem szinte csak olyan van. Ez azokra igaz, akik az első kapcsolatukban maradnak, valamelyikük életének végéig. És akkor még nem beszéltünk azokról, akiknél stimmel ugyan, de túl fiatalon hal meg. Ő mondjuk a te elképzelésedet teljesítette, de valójában lehet, hogy kevesebbet élt boldog kapcsolatban, mint az, aki "pár nélkül" halt, meg, de halála előtt pár évvel volt már egy 20 éves kapcsolata.

Szóval a kérdés az, hány olyan embert ismersz, aki 20 évesen megtalálta a párját és együtt maradt vele boldog kapcsolatban, 80 évesen bekövetkezett haláláig? Én egyet se. Az elképzelésed szerintem irreális.Jó esetben az emberek életében van egy, vagy több boldog párkapcsolatban töltött időszak. Van, akiknél ez a bekövetkező haláluk időpontjára esik, van, akinek meg nem🤷🏼‍♀️

2022. márc. 14. 13:37
 26/29 A kérdező kommentje:

Ismerek nem is 1 olyan part akik 20 on éves koruk óta együtt vannak.

A legjobb barátnőm 19 éves kora óta

Unoka tesóm 17 éves jóra óta.

Ezen kívül is van még pár.

2022. márc. 14. 21:06
 27/29 anonim ***** válasza:

Na, de hány évesek? Most együtt vannak, ennyit tudunk. Nincs garancia arra, hogy 60, 80 évesen is együtt lesznek, pláne boldogan. Persze, kívánom nekik, neked is, de realistán nézve ez az elenyésző kisebbség.

2022. márc. 14. 21:35
 28/29 A kérdező kommentje:

Bocsi

Pedig oda akartam írni

Mindenki 30 on felül van

2022. márc. 14. 21:37
 29/29 moozygoo ***** válasza:
100%

Hát igen, sokan élnek egyedül, sokan halnak úgy meg.

Az élet nem egy film ahol mindenki megtalálja a párját.

Karácsony környékén környékén például megnő az öngyilkosságok száma, annál az ünnepnél valahogy felerősödik a magány érzése.

Egyébként betegség se kell hozzá.

Nekem sincs semmilyen betegségem.

Külsőm és belsőm is átlagos, sokan mondták már hogy nem vagyok csúnya, nincs velem semmi baj, jó vagyok stb.

Viszont az életem eléggé afelé tart, hogy egyedül halok meg én is, meg kb eddig is úgy éltem, volt egy kb egy éves kapcsolatom, meg egy pár hetes.

Ez nem fed le valami nagy időt a 27 éves koromból :)

2022. márc. 15. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!