Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan aki egész életében egyedül marad ?

Figyelt kérdés

Sokat hallani arról hogy mindenkinek megvan a pàrja az életben. De vajon ez tényleg így van ?

Egyre többet gondolok arra hogy nekem nincs megírva a nagy szerelem.

Van egy kislányom akit egyedül nevelek,ez nyilván megnehezíti a párkeresést. De mielőtt gyerekem lett sem ment egyszerűen.

2022. márc. 13. 19:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%

2,5,6osként!

Pedig azt mondják, a nőknek könnyebb az ismerkedés! Vannak azért férfiak akiknek nem hátrány hogy van már kislányod, csak ehez Neked is úgy kell hozzáállnod, szerintem! Hogy ne csak a lányod körül forogjon minden hanem legyen a partnereddel saját időd is! De általában nem szívessen akarják más gyerekét nevelni, ez miatt nehezebb az biztos! De kitartás, szerintem azért nem annyira elkeserítő a helyzeted!

2022. márc. 13. 20:19
 12/29 A kérdező kommentje:

Kislányom előtt is nehezebb volt már. Azt gondoltam a 8 éves kapcsolatom örökké tart. Így nehezen ment a társkeresés.

Köszönöm szépen a válaszod,igyekszem erre odafigyelni ha oda kerül a sor.

2022. márc. 13. 20:39
 13/29 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egész életében csak az marad egyedül, aki így dönt.

Az igazi, nagy szerelem és a jól működő párkapcsolat már más tészta. Sajnos az ilyen "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" nagyon kevés embernek adódnak meg a valóságban.

2022. márc. 13. 20:41
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nincs eleve, hogy "NAGY szerelem"
2022. márc. 13. 20:46
 15/29 A kérdező kommentje:

Utolsó,igen ebben igazad van

Nem szeretnék egyedül maradni,még csak 32 éves vagyok. Sokat gondolok arra,mi lesz ha a lányom felnő…

2022. márc. 13. 20:46
 16/29 A kérdező kommentje:

13 nak szántam az előző választ

Nem tudom hogy van e,de én azt látom hogy a szüleim mai napig szeretik egymást. Nem csak jól működik a kapcsolatuk.

De ki tudja lehet tényleg nincs.

2022. márc. 13. 20:48
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

Jelen.

Kicsivel a 23. születésnapom előtt voltam utoljára férfival, és 31 leszek nyáron. Lassan 8 éve semmi, de előtte sem voltam kelendőbb, csak nagy ritkán, kínkeservesen sikerült összehoznom valamit, és többnyire az is olyan is volt minőségileg... Nyilván ezek után sem fogok kelleni, nem a 30-as (vagy 40-es, 50-es, ...) éveimben fognak fürtökben lógni rajtam a férfiak, amikor fiatalon sem tették. Én már bőven örülnék egy foglalt fickóval való szexnek is, csak kívánjuk egymást, legyen meg a kölcsönös vonzalom, működjön a kémia, ennyi, eszemben sem lenne veszélyeztetni a kapcsolatát. De álmodik a nyomor, még ez sem jön össze. Qrva szar így leélni az életet.

2022. márc. 13. 21:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Van egy alapbetegségem, úgyhogy én igen.
2022. márc. 13. 21:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem találni olyat hogy nagy szerelem, ami nagy szeretetté alakulhat át a késöbbiekben! Az jó ha Neked ilyen példáid vannak, mint a szüleid!:)

Sajnos kicsit úgy látni mi már más felfogásban nöttünk fel és kevés a hűséges,kitartó ember és a problémákat nem megoldani probálják hanem hamarabb mondanak le a kapcsolatról! Szomorú állapot!

2022. márc. 13. 21:22
 20/29 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így látom. Egyszerűbb szakítani mint megoldani a problémát. Azt látom h Nagyin sokat változott a világ rossz irányban. Nagyon nehéz párt találni,férfiként is sajnos. Több olyan férfi ismerősöm van akik egyedül vannak,pedig normális életet élnek.
2022. márc. 13. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!