Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek egy poliamor kapcsolatban?
Írjatok kérlek kort és nemet.
Köszönöm

Nem!
Voltam nyitott kapcsolatban, rá kellett jönnöm hogy az sem nekem való. Én csak a páromat szeretem és akarom, így elvárom hogy ő is ezt tegye

#8: Miért sajnálod őket és mivel csapják be magukat? A statisztikák szerint az emberek több, mint fele félrelép. Elég sok kapcsolat ellaposodik azért, mert a felek csak egymással vannak és rengetegen úgy élnek kapcsolatban, hogy szívesen szexelnének mással.
A számok őket igazolják. Az is, hogy nem vagyunk egyformák. Semmi becsapás nincs abban, hogy valaki több embert is szeret. Oké, hogy neked nem megy, de ettől még nem kell őket sajnálni. Profi kosaras sem vagy, de attól még léteznek ám profi kosarasok...

"Elég sok kapcsolat ellaposodik azért, mert a felek csak egymással vannak és rengetegen úgy élnek kapcsolatban, hogy szívesen szexelnének mással.
A számok őket igazolják"
Biztos igazi boldog kapcsolatokról beszélsz.
-Ja nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!