Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből bármikor lehet több?
Többször volt hogy intim helyzetbe kerültem a legjobb fiú barátommal. Például múltkor találkoztunk, hideg volt és felmentünk a lakására. Ott egymással szemben ültünk az ágyban, közel hajolt az arcomhoz és mondta hogy szépek a szemeim (ezt már akkor is mondta, mikor megismertük egymást). Néha hátra szokta hajtani a hajam,úgy er az arcomhoz, fel szokott emelni, sokszor fogja meg a kezem. Utóbb nagyon rég találkoztunk és nagyon szorosan megölelt, közben mondta hogy nagyon hiányoztam már neki. 2 alkalommal már szájon is csókoltuk egymást, itt ő jelezte a szándékot, de én léptem meg, viszont mikor megcsókoltam, éreztem hogy visszacsókolt. A melleimet is szokta nézni, és mikor kint volt a hasam, eltakartam, mondta hogy nyugodtan mutassam. Többször tesz szexuális utalásokat. Nekem nagyon bejön, csók után be is vallottam neki, ő pesig azt mondta hogy én is nagyon tetszem neki, de a barátnője miatt nem mer többet mert attól fél belészeretek és rendszeresen félre fogunk lépni.
Szerintetek ez a helyzet bármikor átfordulhat többe? Én már most is éreztem hogy minél jobban próbálom elfojtani annál jobban előjön
Nagyon gáz a pasi, hogy ezt csinalja.
En azonnal megszakitanam vele a kapcsolatot.
Tudom hogy nagyon tetszik neked, de ez nem normalis, fajni fog mikor atbasz teged ..
Értjük, hogy tetszik, de ez nem barátság, szexuális vonzalom.
Hány évesek vagytok?
Szegény barátnője...
Lehet hogy összeillenétek meg stb de gondolj bele most komolyan : ha megcsinálja a mostani barátnőjével , simán megcsinálhatja veled is azt hogy más lánnyal flörtöl/ kavar. Aztán az hogy esne neked. Éretlen ez a fiú ! Keress valakit aki téged akar
Ha ez megnyugtat, a csaját sem szereti, de az is hótziher, hogy téged sem..
Amit elírtál, azzal gyakorlatilag felmérte a helyzetet, meg tudna-e dugni. Előre jelezte is neked burkoltan, h ne szeress belé, mert csak dugópajtinak gondot.. Ha olvasol a "sorok között", bár sztem ez elég nyilvánvaló..
CSak felmérte, benne lennél-e, és ok-e h van barátnője.. Ébresztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!