Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik nem sikeresek a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem sikeresek a lányoknál, ti hogy fogadjátok el azt hogy más fiúnak szép barátnője van?

Figyelt kérdés

Nekem sosem volt barátnőm, 23 éves vagyok, és annyira rossz érzés hogy más fiúnak szép barátnője van és fiatalabb is nálam.

Nekem annyira nagy dolog lenne ha lenne barátnőm, más fiúnak meg könnyen megy és teljesen természetes hogy van barátnője. Nem igazságtalan ez?

Nagyon rég óta vágyom barátnőre, de nem jön össze semmi, tényleg annyira jó lenne egy lánnyal kézenfogva sétálni.

Olyan igazságtalan hogy nekem ez a sor jutott. Évek óta szeretnék már és semmi sem sikerül.

2022. márc. 6. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az ősi közmondás szerint:

Ne válassz szép nőt és, nyugodtan alszol.

2022. márc. 20. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!