Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tudnád, hogy pontosan 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád, hogy pontosan 10 év múlva meghalsz, mennyivel lenne másabb az életed?

Figyelt kérdés

Sok itt a frusztrált ember.

Szembe mernél szállni a félelmeiddel? Bele mernél vágni abba, amibe szeretnél? Ki mernél békülni azzal, akitől félsz, hogy visszautasít?

2022. márc. 5. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

7: Kösz, de engem ebben az élethelyzetben pont nem érdekel a többi dolog. Pszichológiai/pszichiátriai "segítséget" pedig végképp nem kérek, pláne, hogy nincs abban semmi kóros, ha valakinek aktív korában szexre volna igénye, minőségileg és mennyiségileg is kielégítő szexre, olyan partnerrel, akivel kölcsönös a vonzalom, nem az undor...

8: Nyilván. Randa nőként pont abban a pozícióban vagyok. Ugyan már, tudom, hol a helyem. "Csak" annyi kell, hogy kívánjuk egymást, és ne legyenek diszfunkciók (pl. merevedési zavar). Igaz, esetemben már ez is luxus. Egyébként jelenleg épp egy anyámmal egyidős nős fickóra ácsingóznék. Kicsit sem 10/10 kategória, de nekem bőven jó lenne. Természetesen teljesen esélytelen. Ez is. Pedig akarja a halál elszedni a feleségétől, éljen csak vele, ahogy eddig is.

2022. márc. 5. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Én megkönnyebbülnék, hogy nem nekem kell majd előbb-utóbb véget vetnem a nyomorult életemnek.
2022. márc. 5. 22:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekeinkre és a férjemre koncentrálnék, sokkal jobban, mint most. Addigra a kamaszkor végén fognak tartani, igyekeznék mindenre felkészíteni őket, olyan kérdéseket is megválaszolni nekik, amik akkor, annyi idősen még nem fogják foglalkoztatni őket. A férjembe pedig biztosan sulykolnám ezerrel, hogy egy rövid gyász után keressen magának új társat, legyen boldog és ne szomorkodjon egyedül.
2022. márc. 6. 00:24
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
10 év sok idő, ennyi idő alatt megtudom valósítani az álmaim
2022. márc. 6. 01:22
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Ugyanúgy élnék, mint eddig, viszont minden helyes pasival megpróbálnék flörtölni, hogy szex legyen belőle, mert 6 partner 30 évesen kevés, én így még nem akarok meghalni, hogy ilyen keveset próbáltam ki!
2022. márc. 6. 05:13
 16/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%
Elintézném ügyes-bajos dolgaimat. Felkeresném azokat az embereket, akiket már régen nem láttam, akiket ok nélkül bántottam. Aztán ha az elvarratlan szálakat elvarrtam, utána kimaxolnám az életemet. :))) Valszeg SOKKAL aktívabb lennék. Az utolsó előtti héten pedig (feltéve hogy nem haldoklom) buliznék egy nagyot azokkal, akik számítanak. :))) Felelevenítenénk az akkor már 42 évem legszebb és legrosszabb pillanatait. Halálom napján pedig még elmennék a kedvenc tölgyfámhoz, leülnék alá, és ott várnám meg a történet végét. :)))
2022. márc. 6. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Felszabadultabban élnék. Addigra meglenne az összes célom, a családomnak gyűjtenék pénzt a halálom utánra. Sokat szórakoznék mellette.
2022. márc. 6. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Az én álmom nem 10 évre szólt volna. Szóval max.1év alatt kipipálnám a bakancslistám megvalósítható részeit, lezárnám az elvarratlan kapcsolati szálakat és megölném magam. 10 év túl sok a boldogtalanságból, az álmaim megvalósulása nélkül meg nem tudnék boldog lenni.
2022. márc. 6. 11:47
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Gyaa elmennék katonának, elvállalnék minden kiküldetést úgyse halnék bele, azt lenne pénz utána a maradék 5-8 évre xd
2022. márc. 6. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes kérdés. Nem szülnék pl gyereket szerintem. Meg kéne beszélnem a férjemmel, hogy hogyan tovább, akar-e mást keresni, akivel családot alapíthat. De szerintem nem akarna. Megpróbálnánk együtt a lehető legboldogabbak lenni, sokat utazni. Ja, és megemelném az életbiztosításomat, hogy ha meghalok, neki sok pénze legyen.
2022. márc. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!