Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy menjek?
Fél éve vagyok valakivel. De ez nem egy szokványos kapcsolat.
Barátok voltunk x éve. De fél éve rájöttünk, hogy igenis több lett belőle...
Viszont ő sérült egy volt kapcsolatában.
Csalódott egy nagyot.
És én úgy érzem, hogy napról napra bizonyítom felé, hogy igenis tőlem nem kell félnie.
Nem kérek tőle semmi meghatározót.
Tisztelem őt és kommunikálok is.
Az együttlét mindig nagyon jó!
Mindkettőnknek.
Amikor egymás mellett vagyunk, csak puszil, csókol, ölel és érezteti velem, hogy fontos vagyok számára.
Megkérdezte, hogy szerelmes vagyok e belé.
Azt válaszoltam, hogy igen beleszerettem.
Ő azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki, és nem akar elveszíteni. Nem tudja elképzelni, hogy ne legyek az életében.
De nem tudja mi ez az érzés.
És fél, hogy fájdalmat okoz nekem.
Viszont kérdeztem tőle, hogy ha neki úgy könnyebb akkor elengedem őt. Fájni fog, de nem fogok arra várni, hogy vajon mikor szeret belém.
Azt mondta, hogy ne tegyem.
Viszont nyomaszt az érzés, hogy ha eddig nem szeretett belém, már nem is fog.
Vagy talán csak éreznie kellene, hogy milyen az, hogyha elveszíthet?
Néhány ember szerint, sokan akkor ébrednek rá arra, hogy mit is éreznek, ha már nincs az aki eddig volt? Hogy mit is jelentett.
( és nem a szexről szól a kapcsolat mert nagyon sokat beszélgetünk és vannak programok. Sőt...
Nem azaz első, hogy egymásnak essünk..)
Csak az nem hagy nyugodni, hogy még mindig nem tudja mit érez irántam!
Hiába megkérdezem, azt válaszolja, hogy " még nem tudok neked válaszolni, ez még nagyon friss"
De fél éve?
Talán el kell őt engednem?
Vagy csak én vagyok türelmetlen?
Talán ő pont az a pasi, aki nem tudja kimondani mit érez?
Vagy valóban az lenne egy jó lökés neki, hogy ha éreztetem vele, hogy elveszíthet?
Ez által rá jönne, hogy mit érez?...
28N
Kimutatja, hogy szeret és fontos vagy neki, csak még nem képes kimondani a korábbi sérelmei miatt, ezért bizonytalankodik. Ha tényleg szereted és hosszú távra tervezel vele, akkor szerintem legyél még türelmes és addig érd be azzal, amit mutat. Amúgy is azt mondják, hogy a tettek többet érnek a szavaknál. Nyilván ne várj örökké rá, teljesen érthető, hogy arra vágysz, hogy ő is biztos legyen bennetek, de talán csak egy kis idő kell még neki.
A taktikázás meg rossz ötlet, azzal szerintem pont azt éreztetnéd, hogy nem bízhat meg benned teljesen, mert játszol vele. Értem, hogy nem ez a szándékod és talán tényleg úgy sülne el, ahogy tervezed, de az is simán benne van, hogy ezzel végleg eltaszítanád magadtól. Inkább ne adj neki okot a bizonytalanságra.
a kérdéseid megválaszolásához nekem szükségem lenne még pár infóra.
Mi volt és mikor volt az a nagy csalódás az életében?
Én most nagyon csúnyát fogok neked írni, de téged átejtenek mint sz*rt a palánkon.
Tehát 2021 októberében rájöttetek arra, hogy köztetek TÖBB van mint barátság. Mi is az a TÖBB? Mert az a TÖBB ami októberben megvolt/megindult márciusban még nem fejlődött ki/nem tudja definiálni. Aminek az oka az, hogy Ő egy ELŐZŐ kapcsolatában csalódott (tehát nem heverte ki). Emiatt Te minden nap bizonyítod, hogy benned megbízhat. Ergo te bünhődsz/korrigálsz/kompenzálsz egy olyan hibát, amit egy másik nő követett el ellene. (látom is, lelki szemeim előtt, ahogy ő ezt kutyamenhely arccal, könnyes szemmel előadja, azért nem tudja mit érez IRÁNTAD, mert őt a múltban megbántották. (HAHAHA még majdnem megsajnáltam)
És még meg is kérdezed tőle, hogy NEKI könnyebb-e ha elengeded.
Nem látom, hol vagy TE ebben a kapcsolatban? A Te igényeid hol vannak? Mert kielégítve biztos nem, hisz kétségek között vagy tartva, nincs meg az alapvető biztonságérzeted, különben a kérdés meg sem születik.
Ez a pasi egy "semmirevaló puhapöcs" Te meg buta vagy, mert menhelyet nyitottál a szívedben és semmit sem kapsz vissza belőle. És ezt ÖNKÉNT és dalolva teszed.
A cselédeket és a lábtörlőket sehol sem tisztelik. Ne legyél az. Tiszteld magad annyira, hogy csak akkor kezdesz bármit ezzel férfival, amikor érzelmileg elérhető. Jelenleg nem az, és ő ezt ki is mondta. Csak Te még valamiért nem akarod megérteni.
Én drukkolok neked.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!