Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta? Vagy felkeressem?
Röviden: sosem voltunk kimondottan együtt… elég kacifántos volt.. jött, majd nem jött, én mentem, majd nem mentem, beszéltünk/nem beszéltünk…
Igazából nagyon-nagyon röviden összefoglalva ez a lényeg…
A sors mindig összehozott minket 1-1,5 éven át.
3 hónapja már nem beszélünk… de a sors 2 hete ismét úgy alakította, hogy találkozzunk.. ignoráltam (Szórakozóhely volt)
Többször megalázott és sosem kért bocsánatot - és igen, innét már hülyén is jön ki a kérdés.
Egyszerűen nem tudom elfelejteni…
Mit csináljak már?! Fogalmam sincs… programozok, barátnők, család, bulik, munka, itthon pihenek, sport….
Legszívesebben írnék neki… de azt nem tehetem… nyilván. Az a baj, még van bennem kis harag, remény, szeretet…..
Féltékeny vagyok, ha arra gondolok, hogy más lánnyal lehet…
Rettentő bonyolult volt a mi dolgunk, nagyon beszippantott…
Tudom, az idő megoldja… jobb is már valamennyivel…
De most megint rettenet rossz a kedvem és hiányzik.
Persze, nem akarom magam ostorozni, de az érzelmeket nem tudom kikapcsolni…
28F
26N (én)
Ilyen a gyászfolyamat. Most már abban a stádiumban vagy, ahol kisebb fázisokban tör rád a negatív emlék, de ez azt jelenti, hogy gyógyulsz.🙂
Én mondjuk törölném/tiltanám a profilját is mindenhonnan.
Igen-igen, ez a gyász folyamat és már kifelé vagyok rendesen…
De magamra is rá kéne “parancsolni”, hogy ezt nem szabad.
Nagy részben már tényleg elfogadtam a dolgot, hogy ebből nem lehetett több, stb… alapjáraton nem vagyok szomorú.
Néha-néha, 1-2 órára rám tör a dolog…
Ezt akarom, hogy màr el múljon… :D
Amúgy kissé beteg dolog tőlem… le van tiltva, de feloldom olyankor és azt nézem kiket lájkol, vagy a képeit… 🤯
Az elmúlt 3 hónapban ez a 2. Ilyen alkalom. Megfogadtam előtte, hogy többet nem, de itt elgyengültem.
Na mindegy, tiltás vissza… én meg előre megyek (nem hátra😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!