Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett az első kapcsolatodban lévő személlyel?
Tehát: első (komolyabb) kapcsolatod, ahol vagy te vagy a másik szakított.
Mi lett az illetővel? Esetleg tanult a hibáiból? Láttad esetleg merre felé ment az élete?
Pár év távlatában hogyan tekintesz rá vissza?
Jó ideig prostizott, majd talált egy csok királynőt aki rárepült a pénze miatt. A nő otthon van a "közös" házban a pulyákkal, a pasi meg az anyjával él. A nőnek van pasija is aki a házban él (a kölykök is rá hasonlítanak) és ezt elvileg nem tudja az exem.
Tehát vett egy házat, meg eltart egy idegen családot. Na meg gondolom ugyanúgy prostizik mellette
Mi azért szakítottunk mert prostizott, nem szakadt le az anyjáról. Az új nőt istenítette, mert az nem szólt neki be azért hogy össze van tapadva az anyjával. Megérdemli a sorsát, örülök hogy így járt.
Jah, hozzáteszem nem egyszer volt tripperes. Egyszer aidsesnek is hitte magát, mindenkinek panaszkodott. A munkahelyéről is kirúgták akkor, mert féltek hogy elkapnak tőle valamit.
Olyan rég volt, tán igaz se volt :D
17 voltam, amikor összejöttünk, nekem hatalmas nagy szerelem volt, neki a jelek szerint kevésbé. 7 hónapot voltunk együtt, én mindvégig rózsaszín felhőkön lebegtem közben, akkori életem legboldogabb időszakát élve, ő meg egyszer csak kijelentette, számomra látszólag a semmiből (visszatekintve is amúgy tényleg a semmiből), hogy akkor ennyi neki elég volt belőlem, köszöni szépen. Korrekt volt amúgy, mert személyesen is szakított, meg tudtommal nem is csalt meg, nem is bántott ezen kívül sehogy máshogy, szóval tényleg nem tudok róla semmi rosszat mondani. Nyilván ennek ellenére én borzasztóan haragudtam rá akkor, rettentően csalódtam, én még halálosan szerelmes voltam belé. Akkor is, és még utána éveken át nem tudtam túllépni rajta, bár annyi önkontrollom és önbecsülésem volt, hogy nem zaklattam, csak néha ránéztem a FB adatlapjára. Ami nem adott túl sok infót róla, meg most sem ad, kb ugyanaz a profilképe, mint akkor volt- és ez már ~15 éve volt, szóval jó régen :D
De ennélfogva nem tudok róla sokat. Közös ismerősök képein néha meg-megjelenik, akkor látom, hogy már pár éve együtt van egy nővel, meg látom azt is, hogy nem öregszik túl előnyösen, de hát ritka is, akinek jól áll a kor. Szóval nem tudom, csak remélni merem, hogy boldog, mert már nem is haragszom rá, hibái nyilván voltak, de ha az a nő évek óta együtt tud vele élni, akkor vagy javított rajtuk, vagy neki beleférnek és jól megvannak :D Nem tudhatom. Mindenesetre már jó régóta nem foglalkoztat a kérdés, én 11 éve vagyok a férjemmel, még boldogabban és szerelmesebben, mint akkor voltam vele, csak ennek -kippkopp- nem lett ilyen hirtelen vége. Lehet, hogy idővel amúgy is szakítottunk volna, fiatalok voltunk mindketten, nyilván nem volt reális részemről a nagy esküvőről és közös életről való ábrándozás. Mindenesetre most már nincs bennem se fájdalom, se keserűség, amikor az együtt töltött rövidke kis időnkre gondolok. Örülök, hogy része volt az életemnek, még ha nagyon fájdalmas is volt, amikor kilépett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!