Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lány, és egy 28 éves pasi között működhet szexkapcsolat hosszú ideig, ha igazságosak a feltételek?
- hetente kétszer, szerdán és hétvégén feljöhet, akkor szexelhetünk.
- nem érdekelnek a gondjai, pl. ne rikácsoljon arról, hogy a 19 éves pasija milyen bunkó vele, nem érdekel, ha összeveszett a szüleivel, legjobb barátnőjével stb. (nem vagyok a haverja, csak a fuckbuddy-ja).
- Ha sokáig marad, este hazaviszem kocsival, de egy utcával korábban teszem ki. Nem szeretnék találkozni a szüleivel.
- a matematikában segítek neki, ha kéri, hogy felkészüljön az érettségire, de ennél többet nem jópofizok.
- ha bármelyikünk komolyan beleszeret másba, azonnal megszakítjuk a kapcsolatot.
- ne zaklasson Facebook-on. Ha akar valamit, csörgessen meg, majd visszahívom.
Szexuális forradalom, nyílt kommunikáció a szexben ÉS a másik emberszámba nem vétele között azért van különbség. Ugyanúgy prűdség ÉS normális erkölcs, érett gondolkodás és felelősségteljes viselkedés között is.
"feljöhet", "ne rikácsoljon", "nem jópofizok"... taszító egy lényed van így pár mondat után is. Szegény lány milyen naiv, sérült vagy buta lehet, ha egy ilyen balherére vágyik...
Nem kötelező elfogadni a feltételeimet. Szabad akarat van. Ráadásul én is elfogadom más feltételeit, ha jónak látom. Én egy olyan modellt szeretnék kialakítani, ahol senki sem sérül érzelmileg, és közben jól szórakozunk.
Na, de mindegy, ez egy sehová nem vezető beszélgetés. Üdv.
Ha 17 évesen ennyire jó melle és feneke van gondolod, hogy a magadfajta egoista kanra izgulna?
Ha esze van nem. Ha van önértékelése, nem.
Ha naív? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!