Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a situációt a legjobban, mint értelmes felnőtt?
Sziasztok,
Sajnos abban a szituációban vagyok, hogy két férfi is akadt, akik többet akarnának, de én egyikük iránt sem érzek vonzalmat.
Ez első hangzásra nagyon jól, meg egót simogatóan hangzik, hogy "körbeudvarolnak" többen is, de nagyon terhesnek élem meg és ez az oldal se jobb, mint amikor a visszautasított szerepben vagy. Iszonyat lelkiismeretfurdalásom is van, mert nem adtam egyiküknek sem alapot, hogy többet lássanak bele, de bele kell gázoljak mindkettejük lelki világába.
Egyikük már szerelmet vallott, a másikon a hétvégén egy rendezvényen kaptam olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy nem szimplán szexelni akarna, hanem konkrétan szerelmes.
Mit tudok csinálni, kezdjem el szimplán kerülni, hátha napirendre tér? Lehet emiatt a közös rendezvényeket egy ideig inkább jegeljem és maradjak ki belőle? Egy repjegyem is van véve, ezzel a társasággal külföldre is mennénk májusban, de lassan ott tartok, hogy inkább bevállalom ezt a huszonezres "pénzügyi kárt" és maradok itthon, csak ne kelljen neki rosszul éreznie magát ott.
Valaki volt hasonló helyzetben?
23N
Mondjuk mondd meg nekik határozottan, hogy nincs esélyük?
Ez a legjobb, amit tehetsz. Ha nem állnak le, mondd hogy feljelented őket zaklatásért. :D
Az első illetőnek, aki vallott megmondtam, iszonyat drámát rendezett a közöségi médiában is. Egy 32 éves férfi, aki folyton szerelmes dalokat rakosgat ki és idézeteket és nyilvánosan kesereg a barátainak. Nagyon félelmetes, igazából csak megerősített benne, hogy jól döntöttem.
A második eset a közös baráti kör és rendezvények miatt nehéz. Régóta ismerem, mindig is haverok voltunk, ezeken a rendezvényeken dolgozni szoktunk közösen (sokadmagunkkal), de amolyan hobbivá is nőtte ki magát. Eléggé elkesert a tudat, hogy most kerülnöm kell az egészet emiatt, mondjak le róla? Vagy tegyek úgy, mintha nem vettem volna észre, hogy mi a helyzet? Vagy kérdezzek rá?
Első: Letilt
Második: Mikor tesz egy kétértelmű megjegyzést, erőteljesen tudatod vele, hogy semmi esélye.
Én 45 éves vagyok, mondjátok, hogy öreg ehhez, de nem értem a problémádat!
Aki nulláról szerelmet vall az eleve problémás, simán megmondanám amikor ez kibuggyan a száján, hogy nem érdekel. A másikkal ha jól értem dugsz, akkor előtte miért nem tisztáztad, hogy ennyi, és nem több, ahelyett, hogy utólag a jeleket keresnéd.
Ennyi idős koromra én már megtanultam ezeket kezelni..
Konkrétan többen meg is dicsértek közöttük, hogy még lerázni és milyen szépen rázom le őket. :D Sose volt harag, 1 volt aki nem értett az egyenes beszédből sem..
Viszont az egyenesség nálam alap, mindig ez a legrövidebb út.
6-os "egy rendezvényen kaptam olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy nem szimplán szexelni akarna, hanem konkrétan szerelmes."
Őszintén érdekelne, hogy ezek milyen jelek laza ismeretségben!
Én mint írtam anyád lehetnék, nekem még soha nem volt egyértelmű, hogy a kapcsolat szerelem lesz -e, mesélj, hátha tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!