Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy férfi szerelmes úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfi szerelmes úgy egy nőbe, hogy közben 11 éve van élettársa/felesége?

Figyelt kérdés
Úgy értem, 11 év még nem sok idő. És hogy lehet, hogy felfigyel más nőre már most?
2022. márc. 1. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván idővel elmúlik az intenzív szerelem, de nemcsak a kémia tart össze két embert. Én a legjobb barátnőm nélkül el sem tudnám képzelni az életem, mindent együtt beszélünk meg, ismeri a jó/rossz tulajdonságaimat, mégis elfogadjuk, meghallgatjuk és támogatjuk egymást. Fos lenne nélküle. Ugyanez az érzés alakul ki akkor is, ha valakinek párja van, teljesen mindegy, hogy hány év telt el. Ha pedig gyerek is van, akkor még nagyobb a kötelék. Ha az egyik fél X év után szerelmes lesz, akkor valószínűleg nem élete párjával kötötte össze az életét, van ilyen. Sokan csak később jönnek rá (főleg ha túl korán házasodtak), hogy van jobb, aki mellett jobban érzi magát. Szerencse kérdése, hogy megismerjük-e az “igazit”.

Nem hinném, hogy pusztán a szexuális vágy hajtja, azt kiélheti otthon is.

2022. márc. 1. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi 10 éve vagyunk együtt és nem vágyom másra. Hogy ő hogyan érez, nem tudom, én azt látom hogy elég vagyok neki, sosem unatkozunk, nem lángolunk 1000 fokon, de a kölcsönös szeretet és tisztelet megvan köztünk. Én nagyon remélem hogy ez így is marad, és persze hogy ő ugyanezt érzi (a gesztusaiból ezt érzem)
2022. márc. 1. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Van, de nőként is előfordul.

Régen ezt nagyon elítéltem. Egészen addig, amíg 4 majd 5 év párkapcsolat után nem jött egy-egy fellángolás. Egyikkel sem csaltam meg az exemet, végül egyéb ok miatt szakítottam. Mondjuk már az is előrevetítette, hogy nem vagyok boldog a kapcsolatomban, hogy egyáltalán jöttek ezek a fellángolások.

2022. márc. 1. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező láthatóan nincs tisztában a hétköznapi valósággal. Manapság egy komoly párkapcsolat szerintem átlagosan úgy 5-8 évig tart, s a legtöbb esetben részben azért szakad meg, mert az egyik félnek belép valaki a képbe. Az, hogy egy férfi 11 év együttélés után szerelmes lesz valaki másba, teljesen mindennapos történet. Semmi különös nincs benne.
2022. márc. 2. 08:30
 15/15 A kérdező kommentje:

14

mit nagyképűsködsz?! a statisztikák nem azt igazolják, amiről hadoválsz!

2022. márc. 2. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!