Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy férfi szerelmes úgy egy nőbe, hogy közben 11 éve van élettársa/felesége?
11 év nem sok???
Te valami rohadt nagy álomvilágban élsz.
4
Nem sok szerintem, 20-25 év már igen, de 11 év után másba beleszeretni? 11 évben benne van a megismerkedés is, tehát nem azóta házasok, azért írtam a kérdésben az élettárs szót is.
6
Nem mindenki a farkával gondolkozik, mint te..
"11 év nem sok" Valaki már egy év után mást szeret.
De milyen kapcsolat van köztetek? Szeretők vagytok? Vagy csak barátok? Mert utóbbi esetben lehet tényleg csak le akar fektetni, bár nem ismerjük egyikőtöket sem, de ez a valószínűbb
7-es Azzal nehezen tudnék, mert nincs!
Tényleg érdekes lenne a sztori, mert nagyon naív kislánynak tűnsz. 1 év után is beleszerethetsz másba, és 11 év után is, de ettől még nem biztos, hogy el is hagyná az élettársát. Akkor kezdj el reménykedni, ha szétköltöztek, és még akkor sem biztos, hogy téged választ.
9
nem mondtam, hogy kölcsönös, nem mondtam, h. én is szerelmes vagyok belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!