Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy férfi szerelmes úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfi szerelmes úgy egy nőbe, hogy közben 11 éve van élettársa/felesége?

Figyelt kérdés
Úgy értem, 11 év még nem sok idő. És hogy lehet, hogy felfigyel más nőre már most?
2022. márc. 1. 19:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Lehet bármikor, ez nem az együtt töltött időtől függ. Az meg hogy felfigyel másra nem biztos, hogy szerelem, csak szexuális vágy, vagy csak unatkozik.
2022. márc. 1. 19:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy szerelmes...
2022. márc. 1. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Inkább az a meglepő, hogy 11 év együttélés után lett csak újra szerelmes, és nem hamarabb! Csak a csacska lányregények férfi főszereplőire jellemző, hogy egyszer megtalálják életük párját, s utána soha többet rá se néznek más nőkre. Az a nő, aki ebben hisz, önmagát áltatja. A szerelem néhány év együttélés után elmúlik, s igen nagy az esélye, hogy ezek után valaki más felé egyszer csak újra fellángol.
2022. márc. 1. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

11 év nem sok???

Te valami rohadt nagy álomvilágban élsz.

2022. márc. 1. 19:45
 5/15 A kérdező kommentje:

4

Nem sok szerintem, 20-25 év már igen, de 11 év után másba beleszeretni? 11 évben benne van a megismerkedés is, tehát nem azóta házasok, azért írtam a kérdésben az élettárs szót is.

2022. márc. 1. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Ki vagy te a történetben? Ha a "szerelem" tárgya, akkor ne vedd ezt olyan biztosra, lehet csak a bugyidra pályázik.
2022. márc. 1. 19:48
 7/15 A kérdező kommentje:

6

Nem mindenki a farkával gondolkozik, mint te..

2022. márc. 1. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

"11 év nem sok" Valaki már egy év után mást szeret.

De milyen kapcsolat van köztetek? Szeretők vagytok? Vagy csak barátok? Mert utóbbi esetben lehet tényleg csak le akar fektetni, bár nem ismerjük egyikőtöket sem, de ez a valószínűbb

2022. márc. 1. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

7-es Azzal nehezen tudnék, mert nincs!

Tényleg érdekes lenne a sztori, mert nagyon naív kislánynak tűnsz. 1 év után is beleszerethetsz másba, és 11 év után is, de ettől még nem biztos, hogy el is hagyná az élettársát. Akkor kezdj el reménykedni, ha szétköltöztek, és még akkor sem biztos, hogy téged választ.

2022. márc. 1. 20:20
 10/15 A kérdező kommentje:

9

nem mondtam, hogy kölcsönös, nem mondtam, h. én is szerelmes vagyok belé...

2022. márc. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!