Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem üzen napokig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem üzen napokig?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem a szituációt. Adott egy férfi, akivel évek óta ismerjük egymást.

Néha estéket töltünk együtt. De nem csak szex van köztünk, gyakran cirógat, simogat, megcsókol.

Aztán elmegy és napokig nem is ír, nem üzen. Én pedig meguntam, hogy állandóan nekem kell keresni..

Miért csinálja ezt? Lehet tényleg csak a szexre kellek neki?

2022. febr. 28. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak arra kellesz neki.
2022. febr. 28. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltad saját magadnak.

A tettei beszélnek, a többi csak körítés.

2022. febr. 28. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott és akkor ennyi kell, ott kiéli. De, ez attól még csak szex.
2022. febr. 28. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ti nők, miért vagytok ennyire nehéz felfogásúak?

Szexpartnerek vagytok. ENNYI, és nem több.

2022. febr. 28. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És a kerdesedbol nekem az jön le, hogy még szex partnerek sem lennetek, ha te nem keresned.
2022. febr. 28. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az hogyhogy nem merült fel benned, hogy talán egy másik nő is a képben van nála? Aki napokra eltűnik, az lehet, hogy ilyenkor éppen egy másik nővel van. Mindettől függetlenül vannak emberek, nem is kevesen, akik nem kötődő típusúak. Lehez, hogy le sem esett a tantusz a számára, hogy neked az ő eltűnései rosszul esnek. Egyes férfiak nőkhöz való hozzáállását szépen leírja az alábbi Mária-idézet:

[link]

2022. febr. 28. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Istenem mar ertem miert van ennyi hulye
2022. márc. 1. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!