Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes írni neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes írni neki?

Figyelt kérdés

volt az életemben egy férfi, akivel alakultak a dolog.

sajnos legutóbb haraggal váltunk el, egy szerencsétlen félreértés miatt.

most viszont itt a háború, mi tudja mi lesz... szerintetek érdemes írni neki, h. fontos nekem és részemről megbocsátok?

most a háború árnyékában a kettőnk csörtéje minimum nevetségesnek tűnik...

2022. febr. 28. 19:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%

Ja, hát akkor valóban meg kell gondolni, írsz-e, és ha igen, mit és hogyan.

Akkor talán csak valami semleges hangvételűt kellene írnod. Mintegy haveri szinten megfogalmazva, hogy sajnálod, hogy összezörrentetek, te örömmel vennéd ha túl tudnátok rajta lépni és ismét barátok tudnátok lenni. Ne értsen félre, csak mint ember, mint ember hiányzik, hiányzik a társasága.

Valami ilyesmi, de hát a pontos sztorit te ismered, hogy azok után mit is lehetne írni.

2022. febr. 28. 22:14
 22/31 A kérdező kommentje:
hát már nem dolgozunk egy helyen, így ha beégnék csak szolidabban égnék, mint máskülönben...
2022. febr. 28. 22:16
 23/31 anonim ***** válasza:
62%
A legtöbb ember még akkor is örülne egy ilyen megkeresésnek, ha utána válaszra sem méltatna, mert jólesne neki, hogy valaki szereti, valakinek fontos.
2022. febr. 28. 22:45
 24/31 anonim ***** válasza:

Írj neki, ha úgy gondolod. Sok szerencsét kívánok neked!

Volt, hogy én is írtam valakinek, akivel hasonló volt a sztorink mint a tiéd. Ő visszaírt nekem, de elutasított, igaz akkor még nem volt háború, de nem hiszem hogy ez most is meghatná.

Az sem mindegy hogy van e azóta az illetőnek párkapcsolata? Lehet hogy azért nem keres, mert van valaki az életében.

Kicsit kettős érzés az ilyesmi, mert a nő is, és a férfi is van, hogy azt várja, hogy a másik tegye meg az első lépést. Mikor én már többedszer megtettem felé azt a bizonyos gesztust, de ő mindig halogat és kifogásokat keres, akkor egy idő után feladja az, aki több energiát öl ebbe az egészbe. Ha igazán szeretne és kellenél neki akkor keresne és ezt kimutatná feléd.

Remélem neked szerencséd lesz, és nem egy tesze-tosza, halogatós, komfortzónájából kimozdulni nem akaró pasiról van szó.

2022. márc. 1. 09:16
 25/31 anonim ***** válasza:
25%
Te valami Tolsztoj regényben élsz?😀
2022. márc. 1. 11:59
 26/31 anonim ***** válasza:
Írtál neki?
2022. márc. 1. 19:32
 27/31 A kérdező kommentje:

26

még mindig nem mertem...

2022. márc. 1. 20:02
 28/31 anonim ***** válasza:
67%
1 perc alatt túl leszel rajta. A többi jön magától
2022. márc. 1. 20:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen típusú emberek, akiket a reménykedés "éltet". Azért nem mersz neki írni, mert ha elutasít, akkor nem lesz miben reménykedni, nem marad más lehetséges jelölted. Neked ez ad erőt a mindennapi életben, mármint a remény, hogy még kibékültök. Ez olyan mint a plátói szerelem. El lehet vele éldegélni akár 10 évig is.

Ez egyfajta biztonságérzetet ad neked, hogy ő mindig ott lesz veled. Ha megkérdeznéd a véleményét, akkor ha esetleg elutasít, nem lenne mibe "kapaszkodnod", és az bizony rossz érzés.

Ezt onnan tudom, hogy én is csináltam évekig. Jobb ezen minél előbb túlesni. Az ilyen fajta reménykedés évekig elhúzódhat, közben pedig a másiknak lehet hogy régen van egy új párkapcsolata, és "él mint Marci Hevesen".

Ha két ember igazán együtt akar lenni, akkor mindkettőnek tenni kell érte. Ha csak az egyik erőlködik, a másik nem akarja, akkor tovább kell lépni, bármennyire fájdalmas dolog elengedni egy kapcsolatot.

Írj neki, és így legalább minél előbb túl leszel rajta. Legalább tudni fogod az ő álláspontját.

2022. márc. 2. 09:13
 30/31 A kérdező kommentje:

írtam

nem reménykedem abban, h. bármi lesz, ezt elengedtem.

2022. márc. 2. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!