Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők rejtélyesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők rejtélyesek?

Figyelt kérdés

„Egy olyan jelenséget fogunk megvizsgálni, amely klasszikus módon egyszerűen megmagyarázhatatlan... Voltaképpen ez az egyedüli rejtély. Megmagyarázni, másra visszavezetni nem tudjuk. Csupán elmondjuk majd.” (Richard Feynman)

Az idezett, Nóbel-díjas tudós szavai eredetileg a fizikára vonatkoznak, de szerintem a nőkre is alkalmazható.

6 éves koromban volt először egy kisbarátnőm az óvodában, és 14-15 évesen volt az első igazi, randinak is nevezhető esemény nővel. Eljutottam már odáig is, hogy spontán módon az utcán váltottam ki érdekelődést csajból, és előfordult, hogy az első találkozón egy nő ágyában voltam.

DE még mindig sok a rejtély velük kapcsolatban!

2022. febr. 27. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Olyan rejtélyes vagy. Téged lehetetlen kiismerni:)"

- a férfi aki sosem kérdezett a nőtől semmit

2022. febr. 28. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!