Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők rejtélyesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők rejtélyesek?

Figyelt kérdés

„Egy olyan jelenséget fogunk megvizsgálni, amely klasszikus módon egyszerűen megmagyarázhatatlan... Voltaképpen ez az egyedüli rejtély. Megmagyarázni, másra visszavezetni nem tudjuk. Csupán elmondjuk majd.” (Richard Feynman)

Az idezett, Nóbel-díjas tudós szavai eredetileg a fizikára vonatkoznak, de szerintem a nőkre is alkalmazható.

6 éves koromban volt először egy kisbarátnőm az óvodában, és 14-15 évesen volt az első igazi, randinak is nevezhető esemény nővel. Eljutottam már odáig is, hogy spontán módon az utcán váltottam ki érdekelődést csajból, és előfordult, hogy az első találkozón egy nő ágyában voltam.

DE még mindig sok a rejtély velük kapcsolatban!

2022. febr. 27. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Igazad van, a nők rejtélyesek.
Nincs igazad, semmi érthetetlen nincs bennük.
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem.faékek.
2022. febr. 27. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

nőként mondom, h. a pasik legalább annyira rejtélyesek.

de amúgy nem megfejteni kell egymást, mint vmi bonyolult egyenletet, hanem szeretni, tisztelni, támogatni.

2022. febr. 27. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:

"de amúgy nem megfejteni kell egymást, mint vmi bonyolult egyenletet, hanem szeretni, tisztelni, támogatni."

Érdekes hozzáállás. Mikor gyerek voltam, egy olyan férfi, akinek több nő volt az életében, mondta nekem ezt a hasonlatot, hogy a nő olyan mint az egyenlet. Többféle megoldása van ki így, ki úgy viszonyul hozzá, de mindenki ugyanazt akarja. Ez órási hatással volt rám, azóta lényegében ebben hiszek.

2022. febr. 27. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
A lányok rohadt egyszerűek. Semmi különleges nincs bennük, főleg ha sokat vagy a közelükbe és több barátnőd is volt.. Plusz, ha még nézel pszichológiai elemzéseket is róluk, nagyon könnyű dolgod van. A barátom már hónapra, hetekre pontosan kiszámítja mennyi idő múlva fog a csaj belézúgni, belé tud -e, az ideálja e, szinte mindent lát.
2022. febr. 27. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
A nők önálló emberek saját gondolatokkal, értékrenddel, célokkal, vágyakkal, ízléssel, kommunikációs készséggel, egyedi tapasztalatokkal, erkölcsi értékrenddel stb. Szóval sosem fogod a nőket egyben megérteni, ahogy egyben a férfiakat sem lehet...
2022. febr. 27. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
valamikor kiskamasz koromban én is ilyesmit gondoltam, aztán egy 90 % lánytöbbségű gimibe mentem tovább, és azóta semmivel nem lehet meglepni. az ember egy bonyolult idegrendszerű faj, az emberek sokfélék, a nők sokfélék.
2022. febr. 27. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
*Nobel🥲🥲🥲🥲
2022. febr. 27. 22:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kijavítást. De amúgy mi ez a sok síró fej, annyira nagy hibát vétettem? 😂

2022. febr. 27. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nagyon férfiatlan vagy. Azt gondolod, hogy minél több nőt “értesz meg”, annál nagyobb sikerélményeid lesznek köreikben és annál hatékonyabban manipulálhatod őket az ágyadba vagy csak szimplán arra, hogy kiválts belőlük egy elemi ösztönt, ami által érdeklődni fognak irántad. Sajnálom, de valamit kompenzálni akarsz és közben nem veszed figyelembe, hogy csupán különböző mértékű és bonyolultságú személyiségek, emberek léteznek és ez nem egy nemfüggő kérdéskör.

:)

2022. febr. 27. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem putin rejtélyesebb...
2022. febr. 28. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!