Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit? Vagy csak jofejseg?
Tegnap voltam egy egyetemi buliban, nem igazán szoktam járni mert köztudott hogy durvák, olyan nagyon durvák, de most mégis úgy alakult hogy elmentem. Kicsit durva is volt valóban, a végén már nem csak ittam hanem szívtam is(sose szívtam meg és mélységesen szégyenlem magam de azt se tudtam mit csinálok.
Nem emlékszem sok mindenre de az egyik csoporttarsam talált rám amikor a tetőn ültem és éppen ott mászkáltam. Nem vagyunk kifejezetten joba a sráccal, sőt utaltuk egymást az elejen meg amikor egy projekt miatt osszevalogattak minket, persze nem csak egy sima ismerőst látok benne, valami megfog, de nem is tudnám elkepzelni magunkat együtt.
Viszont nagyon kedves volt most, hazavitt magához, aztán le is fektett az ágyába míg ő a babzsakfotelen aludt. Persze nagyon rosszul voltam és megakartam csókolni sőt olyanokat mondtam neki hogy le akarok vele feküdni de o ezzel nem élt vissza hála a jó égnek.
Reggelre vizet meg narancslevet is rakott oda nekem és gyógyszert is, persze szörnyen ébredtem és voltam egész nap. Nem találkoztam vele azóta, mert reggel edzoterembe volt, nekem meg égett a pofamrol a bőr és hazamentem.
Irtam neki egy uzit hogy nagyon köszönök neki mindent remélem nem voltam annyira gáz amire azt irta hogy bármelyik lányt hazavitt volna aki rosszul van, de holnap személyesen is megkoszonhetem ha szeretném, azt mondtam hogy meglatom ér e annyit ez a köszönet de aztán mondtam hogy ér persze. Azóta beszélünk kisebb nagyobb szünettel.
Szimplán jofejsegbol csinálta ezt? Vagy jelentek neki valamit én is? Fiúk, ti is csináltatok mar ilyet olyannal akitől nem akartok semmit? Vagy olyannal aki bejon nektek? Nem igazán tudom mire vélni
En 20/l
O 21/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!