Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért híresztelik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért híresztelik, hogy csak olyannal szexelnek, akibe szerelmesek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 09:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi köze a megbízhatóságnak ahhoz hogy valakinek hány partnere volt?

Egyébként engem nem döngetett meg senki, kölcsönösen szexeltunk egymással…:D

2022. febr. 26. 10:05
 12/47 A kérdező kommentje:
10: elmondod nekem, milyen gyakran vagy szerelmes?
2022. febr. 26. 10:06
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Èn mèg sosem mondtam ezt, ès az női ismerőseim sem.
2022. febr. 26. 10:21
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

El. Ritkán és tartósan. Most például egy plátói szerelmem van évek óta, tehát több, mint 7 éve nem is szexeltem. Legközelebb akkor fogok, ha újra szerelmes leszek valakibe, és véletlenül kölcsönös lesz az érdeklődés. (Ebben egyébként nem hiszek, ahhoz előbb ki kéne ábrándulnom a jelenlegiből.)

2022. febr. 26. 10:25
 15/47 anonim ***** válasza:
13%
Hat szivem en no vagyok es en nem vagyok férfiakkal, azt viszont látom hogy a nők 95 százaléka a bármikor bárkivel típus 😂
2022. febr. 26. 10:25
 16/47 anonim ***** válasza:
12%

Mert nem gondolkodnak akkor, amikorjön a hapsi, jelez a biológia, csak akkor használják az agyukat, ha nem jelez a berendezéseik. Akkor mondják, hogy nem.

Mégis egyre többen a valódi "közösségi életet" élnek, azaz megoosztják magukat szinte mindenkivel...

2022. febr. 26. 10:28
 17/47 anonim ***** válasza:
94%
Mi az hogy megosztják magukat? És csak a nők, férfiak nem?
2022. febr. 26. 10:32
 18/47 anonim ***** válasza:
22%

A nők nagy részére nem az őszinteség a jellemző, hanem a társadalomnak való megfelelési vágy és az álszentség. Ezért van az is, hogy akármilyen társaságban is vagy, több férfi fogja bevallani, hogy lépett már félre, mint nő, pedig kb. hasonló arányban lép félre mindkét nem.

(És ezért van az is, hogy az itteni frusztrált, mindenen besértődő nők ezt a választ is lefogják pontozni.)

2022. febr. 26. 11:09
 19/47 anonim ***** válasza:
82%
A kislányokat kicsi koruktól kezdve általában arra nevelnek, hogy “viselkedjenek”, fogadjanak szót, stb…így persze hogy kialakul bennük a megfelelési vágy. Ez nem álszentség, hanem évek programozásának az eredménye.
2022. febr. 26. 11:15
 20/47 anonim ***** válasza:
64%
#19: Oké, de 18 felett ideje lenne ám felnőni és nem másokra mutogatni... Tudod, ahogy gáz, amit az incelek művelnek, ugyanúgy gáz ezt is ilyenekre fogni. Továbbá, tegyük hozzá, hogy minden gyereket nevelnek vagy épp nem nevelnek a viselkedésre. Ez nem a nemtől függ, hanem a szülőktől és a tanároktól.
2022. febr. 26. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!