Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában homokosnak...

Az iskolában homokosnak tartanak néhányan és híresztelik, nekem meg még 1 évet ki kell ott bírnom. Hogyan hagyjam figyelmen kívül?

Figyelt kérdés

Hogyan viseljem el, hogy olyanok közé járok, akik totál melegnek néznek, pletykálkodnak rólam?

Amúgy meg nem vagyok az, szóval azt se értem miért jó nekik hazugságokat beszélni.

2014. júl. 3. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Szard le őket.
2014. júl. 3. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szedj fel egy csajt, vagy csak simán szard le őket! De semmiképp ne csináld ezt amit most hogy sajnáltatod magad és nyávogsz mert látják hogy sebezhető vagy ezért szállnak rád.
2014. júl. 3. 18:04
 3/5 anonim válasza:
Velem kb. ugyanez a helyzet, persze én se vagyok meleg.. Elején zavart aztán rájöttem hogy a barátaim mind tudják hogy nem vagyok, a többi ember meg azt gondol amit akar. Maradj olyan ahogy jól érzed magad, kezdj el kondizni + csajozni, az is segít!
2014. júl. 3. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak és valószínűleg lesznek is se..fejek.

Meg kellene erősödnöd (lelkileg), hogy ne zavarjon az, hogy másoknak mi a véleménye rólad.

Olyan emberekkel barátkozz, akik kedvelnek téged, a többieket pedig egyszerűen el lehet fogadni olyanoknak, amilyenek, csak arra vigyázz, hogy ne süllyedj le az ő szintjükre.

2014. júl. 4. 10:50
 5/5 Turok0005 válasza:
Történet: A mi osztályunkban is ugyanez volt, folyton cikiztek egy gyereket, amíg egy nap rájött a megoldásra, mondjuk ez lehet hogy csak kóterban működik. Egy két gyereknek, és köztük nekem is szólt, hogy később menjünk át a szobájába, és amikor kinyitotta az ajtót éppen Angelina Jolie bikinis fotójára mattyerolt. Aztán mondván, hogy ő el is felejtette, hogy mi átmegyünk. Másnap már senki sem piszkálta.
2014. júl. 23. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!